Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Hella naplója


Rosszcsont Peti [82588 AL], gazdája Hella
2005. március 22.az unalom órája

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82588
2005. március 22.az unalom órája

Nos...Mit is írkáljak csak...Hogy ma mit csináltam? SEMMIT :) Végre egy nap, amit végig unatkoztam, vagyis pontosabban nem unatkoztam, csak nem volt kedvem semmihez, így inkább az unalomba kényszerítettem önmagam. Pontosabban arra voltam kényszerülve, hogy önmagamat az unalmoba kényszerítsem. Tiszta sor...:)
Most nagyon olvasom ám a Sorstalanságot, meg hát megnézették velünk a filmet is. Inkább ne mondjak véleményt mi? Sztm is jobban járok. :) Maradok inkább semleges, és a látványról beszélek. Hát az egy :hanyas ... Majd kifordultam magamból (vagy mi fordul ki ilyenkor?) amikor a gyerek megnézte a sérült, korábban felvágott lábát és ott hemzsegtek benne a kukacok. Bár ez még hagyján, még hang is volt hozzá...még most is kiráz a liba ha csak rágondolok...Amúgy a könyv is elég naturalista, dehát istenem, nagyon beakarta mutatni, hogy smeg mint mentek a dolgok. Tényleg, semmi bajom a kukacokkal, mikor horgászásban voltam (mint néző), akkor szivesen nézeggetem a piócákat, meg hát kiváncsi is voltam rá mi van benne, na de azért még sem rajtam voltak és nem a térdemben és nem adták ki azt a úúú... nem is folytatom mert ... kijön a reggeli :) Elég vizuális vagyok éshát elképzeltem, hogy milyen lehet a helyében... na jolvan tényleg abbahagyom :)
Tegnap egész eltelt az időm. Mamámnál kellett leveleket összeizélni. Jött is a postás, megjegyezte, hogy milyen szép lesz a kert én meg azt hiszem hoztam a formám: egy kissé gúnyos megjegyzéssel, egy kis "mitszólszmábele" gondolottal átitava az jött ki belőlem, hogy "Marhára!"... Én tényleg nem akartam, de hát a természet erőit legyőzni nem lehet. Nekem legalábbis még nem sikerült, szóljon az, akinek megy. :) Szóval ezek után itthon neki kezdtem a fehér kutyusok megfodrászolásához. Mit ne mondjak, ha a fürdetés idejét nem számítom bele, csak a száírtást, a fésülést és a nyírást, akkor 3 óra alatt végeztem és még így sem lett tökéletes, dehát én sem bírtam tovább, meg a kutya sem. Aztán meg tételt pakolgattam az újonnan vett lefűzőmbe. Szép rózsaszín. :) Ez az egy vígasztal, mivel nem férnek el bele...pedig direkt ott nézegettem, hogy elég nagy legyen, de asszem vagy 3× akkora kellene. De amúgy is, leérettségizek, aztán mehet a szemétbe. Micsoda pocsékolás! Tiszta környezet szennyezés, ennyi papírt elhasználni...Van egy halommal, ami nem is kell...Na mind1, abba hagyom, mert nem tudom mennyi az annyi, lehet bele sem férek a 5000 karakterbe.
...bla...bla...lőjjön má le valaki, me...me én aszontam...lécciléccilécci



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat