Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Hella naplója


Rosszcsont Peti [82588 AL], gazdája Hella
2004. szeptember 17. zöld

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82588
2004. szeptember 17. zöld

Nos hol is kezdjem. . . tök rég írtam ide. . .lusta vagyok :)
bár inkább kedvem nincs hozzá. . .tehát akkor mégiscsak lusti :)
szóval kezdjük akkor a sulinál:
keddet kivéve sosuncs első órám és fokozatosan csökkenek az óráim: hétfő 9 aztán 8, 7, 6 és 5. . .persze a péntekhez hozzá kell tenni, hogy 3 órára megyek be és abból az egyik tesi. . .mivelhogy első luk, 2.-3. óra, 4. luk, 5. óra. . .szóval elég ratyin van megcsinálva az órarend, de hát mind1... jó ez. . .

na akkor a mai napról:
ma mennem kellett volna vissza az áltsulimba, hogy hirdessem a sulimat, de volt már egy terv péntekre, így nem akartam menni. . .és nem is mentem :)
inkább felkeltem 5kor és mentem suliba :) 3 órát ellógni nem nagy vmi. . .szóval a terv a következő volt: már egy ideje bnömmel salátázni akartunk, így erre a napra került volna a lukba. . .és a fejlemény: elfelejtettem villát vinni, így félúton sarkonfordultam és mentem a buszomhoz. . .a második terv szintén lukasra lett tervezve (nem is értem hogy akartunk ennyi mindent belegyömöszölni 45 percbe), mégpedig az, hogy én viszem az elektro füzetem és megcsináljuk a házit... pontosabban én csinálom, ő másol :) fejlemény: ezt sikerült véghez vinnünk, mivel reggel az utolsó pillanatban eszembe hasított az, hogy " ELEKTRO! ", tehát azt is sikerült begyömöszölnöm az amúgy is telített táskámba. . .
harmadik tervük is erre a lukra lett tervezve, mégpedig az, hogy szecskaavatóra kiszámoljuk az egyik feladatot, azazhogy a suli bazihosszú folyosójának tyúklépésnyi méretét. . .fejlemény: na igen, ez már nem fért bele, de eszünkbe sem jutott, cska mikor már órára loholtunk az 520 lépcsősoron át. . .
szóval hogy telt pontosan a mai nap:
2. órám matek, tancsinéni jó 10 percet késett, az a kedves hőn szeretett iginénink belemászott az arcába
utána tesi, nagyon nem csináltunk semmit, csak ücsörögtünk és néztük ahogy a fiúk kosaraznak (fiús suliba járok, és nem a fiúkat méricskáltük)
a lukban ettünk-ittunk, voltunk pékségben, nem volt csokis kakaóscsiga, aztán a szecskaavatóhoz írtunk be embereket ki mit fog segédkezni (persze csak az iginének, úgysem tudja majd, hogy ki hova lett írva. . .)
aztán végül jött egy iroórA, ami nagy traccspartiba fulladt így írtunk vagy 5 sort egy versről. . .aztán rohanás a buszhoz és utazás hazaaaa
ennyi :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat