Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Hella naplója


Rosszcsont Peti [82588 AL], gazdája Hella
fáradt 2004. június 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82588
fáradt 2004. június 13.

hát izé...
mijis volt ma...
hm...reggel felkeltem, szakadt az eső, na mondom ha így folytatja nem tudom, hogy mi lesz az edzéssel...
de aztán fél 8 körül elálldogált...persze előtte még voltak dolgok... vagyishát olyan sok nem volt, de volt...ami a legizésebb volt, az a hajszárító esete...nem egy új darab, de sztm az is közrejátszott, hogy nem tároltam vmi kímélő módon... szóval...bedugom..kapcsolnám be, látom, hogy nem forog az a bigyóbenne...aminek kell forognia :)
2 pillanattal későbbb már látom, hogy füstölög eszeveszetten :)
pff...kipakcsoltam...kihuztam a dugóból, nézegettem, de nem láttam rajta semmit... bár nem is nagyon lehet belelátni... szóval írtó büdös lett a szobámban, amit elkellett nyomni...befújkáltam, ilyen aromaterápiás izével, de mikor az én bedugult orromal is éreztem, hogy még mindig érződik, fogtam magam, és elkezdtem körömlakklemosózni, meg körömlakkozni :)
jól sikerült :) mármint az, hogy elvegyem a szagot...és mire felébredt anyum, mintha semmi sem történt volna :)
persze...szólhattam is volna...DE, ...hm...nem tudom...szóval nem akartam ezzel is kiborítani, hogy újat kell venni...ő, amúgy sem szokta a haját szárítani, szóval észrevenni ő nem fogja, de majd...hm..vhogy beadom...mert most ok, meleg van...de télen???
télire be kell szerezni egyet :)
vennék is szívesen, úgyis régi volt már, de nem lesz melóm :(
sajnos nincsenek kapcsolataink, így itthon döglődhetek egész nyáron...na jó nem egész nyáron...megyek táborba..agilitysbe...de az is csak...hm..másfélhét...talán még annyi se..1hét és pár nap...mind1...
tényleg! hogy mi volt ma ott...
szóval...miután kiértünk, láttuk, hogy még nincs kinyitva...de nem sokkal később már jött is..hát...egész ügyik voltunk...vagy csak lehettünk volna...ez a meleg nagyon betesz neki...nem nagyon hajlandó megcsinálni mindent...az őszi klímák a jok :)
mindenesetre elfáradtam...de sztm a kutyik is... a melegtől ű, de nagyon el lehet fáradni...lehet, hogy be is vetem magam az ágyba...úgysincs semmi dolgom :(
pedig vmit még akartam írni...de azt hiszem elfeljtettem...nya majd ha eszembe jut majd hozzáírom..
ja...majd nézegetem a forma1et is...de ez annyira nem lényeg...nyoh... vége :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat