Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Isti naplója


osy [33040 AL], gazdája Isti
2005. február 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33040
2005. február 6.

Tyűha van sok minden!

köszi Cicám, hogy nemtörölted ki, bár lehet már korrektúráztál rajta;)
mocskos ember, az lennék én?!? nemérzem magam annak..
átverés..kemény szavak tartalom nélkül...megérdemlem,ezt érdemlem?
mi a szülők dolga? védeni, vagy segíteni?..félreismerni a másikat.....a szülők és én általam melyikünk tud könnyebben a megbélyegzésen felülemelkedni, kinek könnyebb az elkönyvelt kategóriát megváltoztatni? igen nekik könnyebb...de miért? miért vagyok vmilyen szinten velük szemben alsóbbrendűbb..hatalmuk befolyásuk van közvetve a boldogságomra életemre..
nekem soha nemjutna eszembe Páromat őse ellen hangolni...tudom féltés,szeretés magyarázat lehet...de ha én szívom, nemszeretném magamat ezzel nyugtatni...

na jó ez egy apró dolog, egy harmónikus kapcsolatba nemlehet befolyással...
mikell hogy minden renbde legyen? szükség van a folyamatos aggódásra, problémakreálásra?
nyilván valszeg nem,...legalábbis nekem...nekem amire szükség: önzetlen szeretet, biztos pontot jelentő lángoló állandóság..mivel kevés a követelmény..könnnyen megvalósítható..
ma magam elemzésére nemszeretnék kitérni, és igéretemhez hívena Párom szalagavatójára sem..

bár lehet lesz még téma...maj meglássuk..

Amit viszont fontosnak érzek az a lelkibántás...ha vki nagyon szereti a másikat, akkor ő pontosan tudja, hogy ezena téren lehet a legnagyobb tőrt beledöfni..
mikor egy kölcsönös szerelem, hipphopp befejezeésével fenyegetőznek..az nagyon rossz...főleg ha értetlenül és thetetlenül áll a másik..
ilynekor mit lehet tenni? ...felkészülni...
ezt akarja elérni a másik fél? nemhiszem..
a felkészülés egy idő után kis kihalást eredményez...nemakrok félreértést..szósincs erről.de ezt soxor nemszabad..nemlehet...eljátszani...!
tudom, hogy visszatudok pörögni,szeretni Kedvesembe, hisz ez mögött már jóideje komoly érzelmi háttér áll...De a mai találka során is a "felkészülés" miatt egy db-ig nemtudtam ÚGY ránézni...biztos főként a félelem okozta bezáródás volt a ludas..

Holnap családi squasholok...utána még a délelőtt folyamán szeretném látni, magamhoz ölelni..remélem surlódásmentes lesza háttér

Kicsim nagyon Szeretlek!!!

cupp



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat