Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Isti naplója


osy [33040 AL], gazdája Isti
2004. június 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33040
2004. június 7.

áhh kb semmi,csak mee ingyé van..szal maj lehet lesz vmi;)
a kép csak úgy h.lesse aki akarja,nodeh megszültem a lényeget,napi olvasataim közül maj szépen beollózom ide a mókásabbakat,gondókodnom se kell h.napi kulaméretről,meg takonyállagról írjak..és tán mégis mókás..
szal a mai:
Trójai (fa)repülő – avagy a gigantikus baki Achilleusz-módra
A filmrajongók közül vannak néhányan, akik a különböző alkotások hibáira szakosodván külön internetes oldalakat hoznak létre, hogy egymásra licitálva halmozzák el egymást mozi történet legnagyobb bakijaival.

Ki ne emlékezne mondjuk az Egri csillagok török harcosára, aki csak quartz-karóráját feledte kezén, miközben a félholdas zászlót igyekezett feltűzni a vár fokára, de nagyon akkor sem rettenünk meg, ha külföldi példákat kell hoznunk, hisz a Rettenthetetlen című Mel Gibson alkotásban például remekül látszik az egyik jelenetben egy kőolaj finomító, a gond csak az, hogy a XIII. században ezt az energiahordozót nem igazán ismerték…

A legújabb bakit pedig a gigavállalkozás, a Trója hozta, a filmből kiragadott jelenetben, amint a büszke Achilleusz, alias Brad Pitt épp seregei élére állt, tökéletesen kivehető az égbolton egy repülőgép.
Csak nem az újkori Trójai faló-, akarom írni farepülőről van szó?!

(link:http://www.uno.hu/news/story/120976)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat