Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsúúú naplója


danci [218565 AL], gazdája Zsúúú
2005. március 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218565
2005. március 20.

Ciao!!!! A tegnap estém tök szar volt...itthon rohadtam és unatkoztam, a chaten is dög unalom volt!!! Mondjuk csak akkor, mikor már a Gábor elment...addig nem unatkoztam, amíg ott volt!!:)))) Ma meg fél 10 kor hülye bátyám felébresztett, pedig tök jót aludtam... és még ráadásul jót is álmodtam... na de mind1!!!!!! Egész délelőtt a konyhába voltam... sütöttem, meg főztem!! Imádok sütni!!!:))) A kedvenc sütimet sütöttem, na meg persze bátyámnak is kellett sütnöm...na az már nem tetszett annyira, na de nem gáz!!!:)))) Az a lényeg hogy süthettem!:)))) Közben meg tök sokat gondolkodtam, és tök szar lesz a tavasz szünet!!!!6 napig nem fogom látni a csávókámat!!!Áhh!Na de mind1!!!Majd valami lesz! Utána meg ebédeztünk, most meg itt csücsülök!:)))Hmm.. délután tanulnom kell!!!! Holnap már megint írunk gyakorlatból!! Már elegem van, minden órán írunk!!! Áhh!! Na de nem gáz...majd valami lesz!:)))) Na majd még este írok ha valami érdekes történik még a délután folyamán!!!Nah itt van megint 1 szám, amit naon naon imádok!!!!!!Hmmm..asszem hogy van benne valami kis igazság...!!Na pusz mindenkinek!!!!

Dj Szatmári : 100 évet várnék

Rajtam nevet érzi, hogy bármit megtehet, hát így legyen nem bánom én ha kell, úgy is belehalok. Ő soha nem jön már vissza, szívét egy másiknak adta. A vágy üres, olcsó kis játék, ha kell én száz évet várnék rád.

Egy új tavasz éltet és új reményt fakaszt, buta gondolat, ha sírni látsz én azt is csak letagadom. Ő soha nem jön már vissza, szívét egy másiknak adta. A vágy üres olcsó kis játék, ha kell én száz évet várnék rád.

Ő soha nem jön már vissza, szívét egy másiknak adta a vágy üres olcsó kis játék, ha kell én száz évet várnék rád. Ő soha nem jön már vissza, szívét egy másiknak adta. A vágy üres olcsó kis játék, ha kell én száz évet várnék rád.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat