Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsúúú naplója


danci [218565 AL], gazdája Zsúúú
Tegnap este jól éreztem magam;)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218565
Tegnap este jól éreztem magam;)

Szijja! A tegnapi napom pont ellenkezője volt a pénteknek! Reggel szar volt a kedvem, de estére annyira jó kedvem volt!!:)) Egész nap nem ettem semmit, csak ittam! Nem ment le egy falat se a torkomon! Este felmentem chatre, és ott dumáltam faceyal, meg valami csávóval! Annyit nevettem rajtuk!:) Tiszta dilisek voltak! Aztán meg jött még Dance(Tomi) és előadta magát, hogy akar velem járni a haverja, a Norbi! Ja és ő az a csávó akivel összeütköztem sportnapon! És a Dance most azon mestrekedik hogy összehozzon vele!:)De a Norbi alacsonyabb is nálam, meg háát... szeretem Andrist! Bár már nemtoom, hogy ennek örülnöm kéne vagy sem! Nah de mind1! Ja meg rájöttem, hogy tegnap Andrisnak írtam egy kis hülyeséget! De akkor fel se tünt, hogy mekkeora baromság, csak utánna amikor végig gondoltam! De tök nem direkt volt!:) Ja igen és ha olvasod még(amit nem tartok valószínűnek, mert nemtoom) akkor bocses, hogy azt írtam, hogy más fiúra nem nézek úgy mint egy pasira, mert ez nem egészen igaz!:) Ezt még a vak is látja, hogy nem igaz!:D Jó toom megint én voltam a hülye, de háát istenem! Majd egyszer én is meggyógyulok!:)) Jaj meg tegnap délután tök sok mindenkivel leveleztem, szal tök jó volt! Na áttérve a mára! Ma reggel anyum 10-kor bejön a szobámba, hogy akarok-e menni bátyám versenyére Pécsre? Háát akar menni a halál! Nem elég hogy felkeltett, még ilyen hülyeségekkel zaklat! Különben is úgy volt, hogy megyek Fradi-Pécs meccsre csak aztán nem jött össze!:( Nem baj megnézzük tévébe!:) Csak úgy nem olyan jó! Nah mind1! Maradok itthon gépezni meg tévézni!:D Na meg ma reggeliztem, és tök jó megint elkezdet vérezni az orrom! Háát de tuti! Ja meg most írt az egyik csaj akivel tegnap leveleztem, és olyan tök igaz dolgot írt, hogy most a nagy lényegét bemásolom ide!!
a szerelem az nem válogat... neki mind1 hogy hogy nézz ki akibe beleszeretsz lehet ő szőke démon vagy barna cicababa, lehet 60 éves, 34 ( öreg vagy fiatal ) látszik hogy szereted és ez jó örülök hogy van még olyan ember a földön aki nem a külső alapján itél hanem a belső tulajdonság alapján ( persze ez nem azt jelenti hogy teljesen mind1 a külső de a belső nálam 90% számít ) talán mert akkora szíve van hogy ha sajt lenneegyedül felemelni se bírnád, az arckifejezések sokkal fontosabbak mint a ruhák amit visel.vagy talán lehet a mosolya miatt szerettél bele, a mosoly sokkal többet elárul mint a rosszaló tekintet, a mosolynak hatalma van,( még akkor is ha láthatatlan )lehet hogy a hangja, lehet olyan hangja van mintha örülne hogy jelentkezzen, senki sem lehet tökéletes még oda fent se... én úgy vagyok vele aki nem tud mosolyogni az ne nyisson üzletet, semmibe se kerül, de sokat ad, gazdagabbá teszik azokat akik kapják, egypillanatig él, de emléke örökké marad. Nem lehet meg vanni elkérni , se kölcsön adni, vagy eldombi nem áru, csak önként lehet adni.
Nah háát ennyi! És ez az egész annyira igaz!!!!!! És annyira szeretem! Nem, nem a csajt aki írta!:)) Őt még nem is ismerem annyira, de azért naon ari!:)) Na meg háát a fiúkat szeretem!:D Jaj meg télleg! Írt ma a Zsolti, akivel szoktam levelezni, hogy szívesen járna velem! Kezdem úgy érezni, hogy sokan szeretnek!:D Háát igen az én vonzerőm!:) Akivel tagnap este chateltem, az is állandóan, hogy mikor talizok vele, meg stb.:DBár nem hat mindenkire kellő képpen a vonzerőm...:((( Nah de asszem mára ennyi elég is belőlem!:) Ja és ezt a számot nem szeressük naon, de a szövegében sok dolog van ami igaz!
Pusyka

V-Tech : Nem akarom újra

Annyi éjjel vártam rád
tudtam nincs tovább,
ha menned kell, hát menj ne várj!

Voltak szép napok, s hetek,
téged úgy szerettelek,
hogy annáljobban már nem lehet.

De hogy jutottunk eddig, nem tudom,
Hogy minden lépés már csak fájdalom,
Amit feléd tennék, és mégis hozzád indulok.

Nem akarom újra azt, hogy sírni láss,
Nem akarom újra azt, hogy megbocsáss.
Nem akarok mást csak boldog perceket,
Hogy újra megtalálj, soha el ne engedj már.

Mindíg téged vártalak,
nem volt nálad fontosabb,
azt hittem, örökre így marad

De látod nem bírtuk tovább,
pedig úgy vigyáztam rád,
hogy jobban nem vigyáz majd senki más

És eljutottunk eddig láthatod
Hogy minden lépés már csak fájdalom,
Amit feléd tennék, mégis hozzád indulok.

Refr: Nem akarom ........

Nem értem mit vársz még, mondd el, hogy mit tegyek.
Mondd el, hogyan szeresselek, hogy neked is jó legyen.
Ennyi miért nem volt elég?
Már vége érthetnéd, nincs több, mit tehetnék!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat