Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsúúú naplója


danci [218565 AL], gazdája Zsúúú
1-2 dolog + 1 yoo szöveg:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218565
1-2 dolog + 1 yoo szöveg:)

Na szijja!:)
Nah hát öhm:) szerdán nem voltam suliba, meg csütörtökön meg pénteken se:D Szal így tök yoo!:) Csomó mindent pótolhatok be...:( De majd túlélem!:)) De volt azér yoo oldala is hogy beteg vagyok/voltam!:) Elolvastam 1 könyvet, meg egy másiknak a felét!:D És ez tök nagy csoda, mer máskor alig olvasok, most meg tök sokat olvastam!:) Na mind1! Jah meg összeszedtem 1 tök ari csávót:) és tök sokat hülyülünk, tiszta yoo haver!:) És a számot tőle kaptam:P...vagyis nem tőőle, csak ő mutatta és a Csillu meg átküldte!:D Na mind1!:) Na yoo ennyi! Nemtook semmi érdekeset!:) Cupp

Road : Nem kell más

„Te ugyan úgy akarsz, ahogy én téged és éjjel az ágyban is ugyan azt érzed. Én látom a szemeden, ha nem is mondod. Örültek, vagyunk és nem bolondok, nem kell más, úgy csókolnám a szádat, letépném az összes ruhádat, ahogy azt nem csinálta még más!

Nem kell más, amikor a szemembe nézel majd attól a tűztől, égsz el, amit te bennem gyújtottál, és Nem kell más, ugye játszottál már a gondolattal, hogy egyszer majd mellettem ér a hajnal édes hangod a fülembe súgja, hogy nem volt elég csináljuk újra!

Nem kell más én, mint egy állat elevenen felfalnálak, miközben szétszakítanál. Nem kell más, én nem sokat kérek nyelvem hegyén a véred te, pedig a torkom harapd át, és nem kell más!

Nem kell más, úgy kívánom a szádat csókolni a kezed a lábad, érezni a bőröd illatát. Nem kell más jó a kocsiban, a kádban, jó a fűben, az előszobában nekem mindegy hol jön rám. Nem kell más, nem értek a szóból, sose legyen elég a jóból, örökre elcsábítottál, nem kell más, úgy akarlak téged, nem érzed de, megörülök érted, adj hát nekem egy éjszakát, és nem kell más”




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat