Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsúúú naplója


danci [218565 AL], gazdája Zsúúú
Sokminden!:D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218565
Sokminden!:D

Na halika!:)
Hú háát izé nem is toom hol kezdjem!:) Annyi minden történt a táborba, de valahogy nincs nagyon kedvem részletesen írni! De azért kicsit írok, hogy legyen elképzelésetek, hogy milyen volt!;) Na szal háát nagyon jó volt, voltunk túrázni, az 1ik nemtoom milyen hosszú volt, kb 15 km lehetett, a másik meg 18 km volt! de olyan szép helyen voltunk, hogy azt érdemes volt látni!:) Igaz, hogy én már mind1ik helyen voltam már párszor, mert itt lakok nem messze, de akkor is naon szép!:)) Akkor még olyanokat csináltunk, hogy talaj és vízmintát mértünk, hogy mekkora a nitrit, nitrát, ammónium...stb tartalma!:) Akkor forrásokat kerestünk, és ami a legjobb volt amikor 24 órás zajmérésen voltunk! Ami annyiból állt, hogy 24 órán keresztül 10 percenként meg kellett mérni a zajt! Én pont este voltam, és tök fullos volt, mert csomót ökörködtünk!:) Meg minden szupi volt!:) És még ráadásul összejöttem egy naon aranyos fiúval is, és már alig várom a hétfőt, mert akkor talizok vele!:))) Na mind1! ezt hagyjuk, nem ide tarozó dolog!;) Már csütörtökön délelőtt itthon voltam, csak eddig nem volt kedvem írni!
Szal azóta még pénteken voltam benn Pécsen, és vettem ajáéndékot barinőmnek, mert holnap lesz a 18. szülinapja!:) Azonkívül nem sok mindent csináltam, csak msn-en dumcsiztam barimmal, meg haverokkal, na meg voltam fodrásznál, és be lett festve a hajam!:) Szerintem marha jó lett, bár anyunak nem taccik naon!:) Na mind1!
Ma meg regtgel felketlem, gépeztem, aztán ebédet csináltam(pizzát;) ) És ennyi! Most meg nemtoom majd valamit kitalálok, még nemtoom mit fogok csinálni, majd valamit!:) Na mind1! Megyek! Cuppika



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat