Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Marcella naplója


Dromedár Manci [197997 AL], gazdája Marcella
2005. március 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/197997
2005. március 23.

A fenti képen Rozsdi kutyám látható, aki idén 13 éves. Nagyon szeretjük és persze ő is minket. Tuti, hogy mindig 100%-kal szavaz rám, bármi is történik!

Ma, jobban mondva tegnap az a meglepetés ért, hogy rengeteg szavazat érkezett adatlapomra. Egy kis statisztika: összesen 81-en szavaztak rám, ebből 69 100%-os szavazat volt (KÖSZI MINDENKINEK!!!). A 100%-ot voksolók megoszlása: 7 karavántagom, melyből 6 a családomba tartozik, aprók és nagyok. 5 karavánvezető tisztelt meg (mert annak érzem!!!), 48 olyan teve szavazott rám, amely más karavánban ballag, valamint 9 "magányos" teve.
Egy teve 90%-ra, egy 70%-ra, egy 40%-ra, kettő 30%-ra, egy 20%-ra, három 10%-ra, ismét 3 teve 0%-ra értékelt. Izgatott, vajon mi hajtotta eme tevelelkeket ily lelkes szavazáshullámra, ámde csekély eredménye lett csak a minden szavazó részére elküldött levelemnek, mindössze 15 válasz érkezett.
A válaszok néha megleptek, máskor bosszantottak, íme, máris idézek az utóbbi kategóriából:
-"azzal hogy az 1 éves tesom gyereke össze vissza szavazgatott amíg wc-n voltam bocsi."
-"Mi a 70%? szia." (de legalább 100%-ot nyomkodott össze-vissza)
-"jaajj emléxek:(( neharizz:( asse tudtam miaz,és csak rákattintottam és utána vettem észre:((( neharizz télleg, puszeee," (ő egy 70%-os voksot adott)
-"dik mi van veled? én nem szavaztam!" (tőle 10%-ot kaptam)
-"Csak ugy nyomogatam ezért" (tőle dícséretes 0%-ban részesültem)
Persze voltak szívet melengető válaszlevelek is, ezekből is iderakok néhányat. Minden levél szó szerint került ide, úgy ahogy kaptam (másolás+beillesztés parancs)
-"Egyszerűen csak nézegettem az adatlapokat unalmas perceimben, és szimpatikus volt a tied. Mivel egy nap 5 szimpátia szavazatot lehet adni, gondoltam, az egyiket megérdemled."
-"Nincs mit! Köszi, nekem megtisztelö, hogy így szólítottál! Amúgy az a cicus az én kicsi Boszikám!! Hello!" (egy karaván vezetőjétől)
-"nmit:D" (egy másik karavánvezetőtől. Később kiegészült ez a mondat a következőkkel:)
-"Szia Dromedár Manci! amugy levelezek az anyukáddal:D" ( na ez már bővebb!)
-"Szívesen a szavazatot és azért szavaztam mert te jöttél sorba én mindenkire szavazok akinek valamilyen képe fel van rakva."
-"Csak azért szavaztam mert tetszett az adatlapodon az az ajég szobrocska.azt te csináltad,vagy letöltötted valahonnan?Jó megnézem a karaván naplót vagy mit.=)"
-"Csak úgy szavaztam, gondoltam örülsz. Ha van időm megnézem a karihonlapot! Levelezünk?"
Amit leginkább sajnáltam, hogy a "magányos tevék közül csupán egyetlen egy válaszolt arra a kérdésemre, hogy mi volt szimpatikus, miért pont rám tette le a 100%-os voksot:
-"Véletlenül kattintottam rád. Puszi Szia"
Sajnáltam... valószínűleg nem szereti a társaságot (?!)

A Díjnyertes nálam:
-"Szivesen egyszerüen annyival érdemelted ki hogy megcsináltad és én fölmegyek akiét meglátok az kap egy százast mert adni jó:-)))" (KÖSZI!!!! Erről szól szerintem!)

Hát ennyit a 81 szavazatról. Úgy tűnik, csak úgy szavazgatnak a tevék, ahelyett, hogy valódi szimpátiát fejeznének ki (tisztelet a kivételnek). Nekem pl eszembe sem jutna, hogy olyan adatlapra szavazzak, ami számomra nem szimpatikus. Minek is kellene elrontanom bárkinek a napját? Javítani viszont tudom, ha megüzenem neki szavazatommal, hogy szimpatikus. Mivel alapjában véve szeretem az embereket, még egyszer köszönöm mindazoknak, akik ezt ugyanúgy gondolják, mint jómagam. Nos, minden tevének üdvözlet, de legfőként a jóakaratú tevéknek!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat