Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Norelle naplója


MEXXbabyke [164061 AL], gazdája Norelle
Heros

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/164061
Heros

Muhammed Ali /Miami,USA 1964/
Amikor először lépett kötelek közé, jónéhányan azt mondták, ez a fiú túl vézna ahhoz, hogy igazi bokszoló legyen belőle.

Laila Ali /Miami,USA 2002/
Vajon hogyan képes egy lány kitörni apja árnyékából? Laila Ali nem sokat teketóriázott. Egyből megnyert három szuperközépsúlyú világbajnoki címet.

Justin Henin-Hardenne /Paris,Franciaország 2003 Roland Garros/
Ugyan ellenfelei szemében első ránézésre kicsinek és törékenynek tűnik, a mindössze 162 cm-re nőtt Justin Henin-Hardenne kiemelkedő képességű teniszező. Ennek eredményeképpen a világranglista első helyére sikerült felküzdenie magát.

Ryan Nyquist /Los Angeles,USA 2003/
A hátraszaltóiról híres Ryan Nyquist akár háromemeletnyi magasságba is felrepül a mutatványai közben... elég lenyűgöző egy olyan embertől, akinek amúgy komoly tériszonya van, ha nem a bringáján ül.

Tracy McGrady /Orlando,USA 2002/
Tracy McGrady első NBA-edzője azt mondta, hogy három év se kell hozzá, és nemhogy a csapatból, de az egész NBA-ből is kikerül. Tracy azzal válaszolt, hogy a valaha volt legfiatalabb játékosként érte el a liga legjobb pontszerzője címet.

David Beckham /Madrid,Spanyolország 2003 Bernabeu/
A Real Madrid szurkolói először fanyalogva fogadták az angol középpályás leigazolását. "Túl lassú,csak egy felkapott médiasztár,aki csak az álló labdákkal tud mit kezdeni"-mondták. David Beckham az első meccsén 2 perc után a hálóba talált. Azóta a szurkolók csak azt kérdezik,hogy miért nem igazolták le hamarabb.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat