Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Norelle naplója


MEXXbabyke [164061 AL], gazdája Norelle
Bajban vagyok, segítség!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/164061
Bajban vagyok, segítség!

:(
megint hülye voltam ... egy újabb hiba ...
valaki világosítson fel arról,h mi egy kapcsolat alapja. a bizalom?? pár hónap után?? az őszinteség?? ezen alapszik?? azt mondod vkiről, h ismered. pedig dehogy. senki nem ismer meg soha senkit. te soha nem ismerhetsz meg engem.
ahányszor nincs velem, és elmegy a haverjaihoz, én otthon ülök, és arra gondolok, h biztos telebeszélik a fejét mindenféle b*romsággal, elhiszi rólam a sok kitalációt, és kidob. de ez egy kisváros. mindenki mindenkiről tud vmit, mindenki mindenkivel kapcsolatban áll ...
olyan elegem van. itthon ülök és várom, h hívjon.
amiért pedig hülye voltam: a drágám pénteken eljött értem, kocsikáztunk,és fél11 felé hazavitt, h ő most megy a haverjaihoz, és utána mennek bulizni. én nem mehettem vele ... elég szomorúan szálltam ki az autóból, amit biztos észre vett, mert már hajnali 1kor kaptam az SMS-t h imád, és h kár h nem vagyok vele. de akkor miért nem lehettem vele?? erre tegnap visszaadtam a kölcsönt, és én is nélküle mentem el, pedig azt terveztük h együtt leszünk,ehelyett nem is láttam tegnap. elmentem egy házibuliba a barátnőmmel, utána meg egy discoba. de már rég megbántam h elmentem.:( lehettem volna vele is, garantáltan jobban sikerült volna az estém:( de már úgyis mind1. most várom h hívjon, megígérte. annyira szeretném már látni!! majd mesélek h mi lett!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat