Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Norelle naplója


MEXXbabyke [164061 AL], gazdája Norelle
Heros2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/164061
Heros2

Tim Duncan,Kevin Garnett /Oakland,USA 2000 All Stars/
Az egyikük született tehetség, a másik inkább atletikus képességeivel tűnik ki, de ami Tim Duncan és Kevin Garnett esetében is ugyanaz, az az elementáris erő, amivel le akarják mosni egymást a pályáról. A legtöbb esetben. Kivéve az NBA All Stars meccsen, amikor a két stílus találkozása valami ellenálhatatlan egységben forr össze. Őszinte részvétünk az ellenfeleknek.

Haile Gebrselassie /Addis Abeba,Etiópia 1999/
Az etióp Haile Gebrselassie gyerekkorában minden nap 10kilométert futott az iskolába, oda és vissza. Azóta már kitört a szegénységből és 2 olimpiai aranyérmével 12 világbajnoki címével, valamint 18 világcsúcsával az atlétika halhatatlanjai közé emelkedett. De futás közben még mindig egy kicsit görbén tartja a bal kezét, mintha az iskolakönyveit cipelné ...

Jesse Owens /Berlin,Németország 1936 Olimpia/
Az 1936-os olimpiai játékokon Jesse Owens nyert 4 aranyérmet, felállított 2 új olimpiai és egy világrekordot. Ezt a teljesítményt közel 50 évig senki sem tudta megismételni.

Franz Beckenbauer /Mexico város 1970 világbajnokság/
A hosszabítás első félidejében Franz Beckenbauert felrúgták, aminek következtében kificamodott a válla. A középdöntőben voltak és a "császár" nem tehette, hogy ilyen könnyen nyerni hagyja az olaszokat. Felkötötte a kezét és folytatta a játékot. Egy kézzel is elvezette a német válogatottat.

Ian Thorpe /Ingolstadt,Németország 2003 szélcsatorna/
Ian Thorpe 17 éves kora óta 22 világcsúcsot döntött meg úszásban. Elképesztő teljesítmény. Különösen, hogy allergiás a klórra.

Jonny Wilkinson /London,Anglia 2003/
Páratlan állóképessége és fizikai adottságai révén Jonny Wilkinson a legfiatalabbként, már 24 évesen Anglia legjobb pontszerzője lett. A hosszabítás utolsó 30 másodpercében rúgott, döntő gólja nyomán a történelem során először került Angliába a rögbi világbajnokság trófeája. Ez amúgy soha nem sikerült olyan országnak, amely a föld északi féltekéjén található.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat