Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andris naplója


Andita [228180 AL], gazdája Andris
2005. szeptember 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228180
2005. szeptember 20.

Halihóóó
Eszembejutott h már vagy 1 hete nem írtam a naplómba uh most itt az ideje, uh most írok, mint ahogy látszik.
Na szal mi van velem...
Képzeld jön hozzánk csütörtökön egy német csaj.. pontosabban nem hozzám jön hanem az iskola testvérosztályából jönnek a friccek és az egyik kisléányt én szállásolom...Hháháháháháhááááá
nemis. nem fogom felcsinálni.. talán:P bár ezt még nemtudom.. végülis ha baleset lesz akkor nem lesz semmi gáz mert ugyebár ő németországban fog gyermeket szülni. ha meg elveteti előtte nem közli velem és akkor én nem tudom róla lebeszélni, amit egyébként megtennék, mert az egy rohatt szemét dolog, és gyilkosság!!!!!!!!!
na és hát, fúúú, eljátszuk, mármint a bandával a yellowcaedtól az ocean awaneut vagy hogy kell irni szóval az ósön evenyút.. ha így jobban érteni...na mindegy, alényeg hogy kúúúrvajószám.
hjaaaaaaj, most elvileg örülnöm kéne mert kezd megoldódni az elvált szüleim ugye. végre 2 év után képesek beszélni egymással. azé ez má nem semmi. de semmi kedvem most beszélgetni velük hogy mi legyen meg hogy legyen, és már beszervezték péntekre hogy összeül a "család" és megbeszéli...háááááááááááát... kiváncsi vagyok mi lesz belöle...majd elmesélem... biztos botrány lesz:P bár remélem nem...
na mind1
majd alegközelebbi bejegyzésemnél felrakok képet esetleg. még nemtom.. jaaaa és arra gondoltam hogy majd a rajzaimat lefotóóóózom és felpakolom ide vagy hovavalahova. de ez még nem tuti.
na pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat