Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andris naplója


Andita [228180 AL], gazdája Andris
2005. szeptember 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/228180
2005. szeptember 29.

szija Naplóm!
Mizujs?...jaj ne is mondd, már kész vagyok a némettől, de ma hála Istennek elmegy, bár a mindennapi bulizás hiányozni fog. jaja, meg a nemtanulás is, te tudod arra jöttem rá, h ezt a naplót biztos nem olvassa el senki. és ez picit jó, de picit rossz is, mert lényegében, áá nem mondom mert nem akarlak megbántani. tök jó h úgy mondhatom el a dolgokat h nem kérdezel vissza , megbízhatok benned és nem vagy kiványcsi azokra amiket nem mondok.
Fúúúúúúúúú, szerinted becsajozzak? nemtom igazából h akarom e, szreintem nem, de néha jó lenne ha lenne vlk akinek mindent elmondhatnék és megvígasztalna vagy ilyesmi, de mondjuk rohattul nincs most ilyenre pénzem, meg időm se nagyon h rohangáljak vlk után. szóval nemtom. egyik felem aztmondja hajrá a másik meg hogy hagyd a picsába. na most jó lenne ha tudnál tanácsot adni, de igazából ilyen dologban seni nem tud, mert Petra szerelmi gondokkal küzd, Atti meg szintén úgy van h most nem akar csajozni, Ároncinak meg Oszinak meg nem mondom el ennyire e problémáim, uh nemtom, majd lesz vlm, ha találok egy olyat aki most tökéletes lenne akkor lehet megpróbálom, de egyenlőre nincs , vagyis van, Magdi, de nagyon bizonytalan vagyok vele kapcsolatban, uh inkább várok arra h az idő megoldja a dolgokat.
DE még mindig nemtom mienre vágasam a hajam, ha netántán vlk olvassa a naplóm, amit nem hinnék, de mégis és van ötlete igazán megoszthatná velem.
Jövő héten megyek anyával ruhát venni, aszem veszek néhány pulcsit meg pólót, esetleg ha találok jót akkor farmert, de nemtom. cipőt nem nagyon akarok, mert túl drága. meg ott az Emericá ami tökéletes és imádom, meséltem már h elneveztem Terence-nek? most pihen épp:P de este megyünk táncolni, meg bulizni. már nagyon izgatott:P még csak 3-4szer volt velem buliba, de lassan belejön:P
na aszem mára enyi, légy jó kiskönyvnetizénapló. pápápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat