Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kátya naplója


Pokoli... [241124 AL], gazdája Kátya
2005. október 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/241124
2005. október 28.

Huha. Valaki nagyon hiányzik. Igen, te drágaságom! (Krist0f) Pedig még egy hete sem "ismerjük" egymást. Az éter talán hazudik, de akkor is beleültetted magad a szívembe.
Aztán ott van Andrej. Róla nem kéne írnom, mert már nem kéne, hogy téma legyen. Úgyse látom többé - ezt mondják a nagyokosok.
És tudom, több, mint valószínű, hogy igazuk van. De miért ne bízhatnék? Mert nagyobbat csalódok majd. A francba, ez igaz. Mindenesetre, szerintem nem mostanában fogom elfelejteni őt. Ha újra találkozhatnék vele, valahogy megértetném vele, hogy hiányzik, és....megköszönném neki azt, amit azon a nyáron adott nekem: egy kis életerőt (a tudta nélkül, a puszta jelenlétével). Az egész csak 5 napig tartott. Váratlanul jött és ment. Most olyan messzi van! Ukrajna, Harkov...az messzi van... Jó, jó, hagyjuk ezt a témát.
Ma avatták fel a fecskéket a gimiben! Na, az elég mókás, vickes volt! :D Tegnap buliztunk...pff, ha eszembe jut az a vodka, amit magamba erőltettem! :/--- blö Én hülye :)
Holnap pedig megint bulizunk! De ennek mostmár télleg, tutira, 1000%ra, teljesen-biztosra, mega-giga-über jónak kell sikerülnie!!!
Végre őszi szünet. :P
Jah, hogy ne legyen azért minden heppi: még mindig van kedvem a Halálhoz! Bár ez nem komoly téma, amolyan vágyódásos:) A halál poén, csak fel kell fogni.
Jó éjt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat