Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kátya naplója


Pokoli... [241124 AL], gazdája Kátya
próbálkozok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/241124
próbálkozok

télleg jobban vagyok, de nem jól. most valahogy azt érzem, hogy minden hiába. hiába várok. egyszerűen nem tudok semmit se csinálni. telik az idő, és minél inkább telik, annál inkább elfelejt - szerintem. természetesen, ettől függetlenül semmit se teszek; nem küzdök és tovább várok.
pedig tökre azt hittem, hogy ez az egész nem is igaz. valahogy biztos voltam benne, h hamarosan visszatér minden az eredetibe: visszajön, én ejnye-bejnyézek, puffogok egy sort, aztán átöleljük egymást és kész. bizony, ez túl szép is lenne:) szóval az idő halad, mintha ellenem dolgozna, de azért továbbra is reménykedem.
azóta minden átértékelődött. természetessé vált, hogy velem van, hogy átölelhetem, hogy babusgathatom, és sajnos a "szeretlek" igazi jelentése is megváltozott. gyötrelmesen bevallom magamnak, hogy az utóbbi időben talán én se azt éreztem, amit kéne. aztán minden átértékelődött. és mindent megbántam. most már bármit odaadnék egy ölelésért, azért, hogy újra velem legyen. jelenleg nincs más vágyam, csak Ő. vele együtt minden odaveszett. és nagyon szeretném visszakapni. olyan elérhetetlenné vált:( úgy szeretem. pedig megbántott kicsit. mindennek ellenére visszavárom. csakhát ő most nem engem akar. meg talán már sosem, és egyszer biztos elfogadom majd ezt. de most még had' higgyek benne...

és igen, jól esett ez az önsajnálat. és nemcsak magamat sajnálom, hanem ezt az egész helyzetet is, amit tök jó lenne visszacsinálni, ehelyett azonban ismét marad az elégedetlenkedés, ezúttal szerintem jogosan..

de hogy pozitív legyen a végkicsengés: próbálok élni, jókedvűen, egyszerűen, mégis izgalmasan, mert napjaimat megszínesíti az örökös kattogás :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat