Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kátya naplója


Pokoli... [241124 AL], gazdája Kátya
vasárnap-ellenesség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/241124
vasárnap-ellenesség

nos, úgy gondoltam, írok pár sort végre, mert mostanában nem vagyok a naplóírás magaslatán:) talán mert olyan unalmas az életem, hogy nem tudok semmit se felmutatni, bár ez relatív.
nem tudom megfelelően kifejezni mennyire, de ezennel közhírré tétetik, hogy gyűlölöm a vasárnapokat (pontosabban a délutánját-estéjét, hiszen a délelőtt folyamán még érezhetem Baba közelségét, ami a világ leggyönyörűbb csodái közé tartozik)! annyira be tudok fordulni, h az már rémisztő. és minden héten ugyanaz játszódik le, és mindig erőt veszek magamon, h végre változtassak, ugyanis ez az egész csak rajtam múlik, ennek ellenére sosem tudok győzedelmeskedni :S
bárcsak ne léteznék ilyenkor, ha csak egy kis időre is nem lennék :) vagy egyszerűen csak együtt lehetnék Babuval. <<<<3 naigen, jellemző, sosem jó, ami éppen adott :PP (>Már megint csak puffogsz!" - by Anya)
ahh, nincs mit tenni, marad a jó öreg beletörődés. remek. monoton.
egy csöpp öröm az ürömben: lassan el kezdhetek örülni a nyári szünetnek. jóllehet, igen homályos még a kép, de már látni az iskola végét! és minden nappal egyre közelebb kerülünk, és addig minden vasárnap meghalunk egy kicsit - viszont lesz értelme a feltámadásnak :)) milyen szép is lesz..majd..valamikor :) türelmetlenül várom.
hát, ennyi lett volna a pár sor. hamarosan elérkezik egy szintén fantasztikus dolog: Alvás!!!!! (hm, valóban, ez a második pozitívum ebben a nem túl kedves napban) imádok aludni, olyankor minden megszűnik :)
úgyhogy jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat