Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:). naplója


BAT [87228 AL], gazdája Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:).
Ahhhhjjjj..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87228
Ahhhhjjjj..

bazz..no comment erről a napról..szar volt..sőt..egy yo dolog volt benne..csillával becétünk...okk...deh..amud..áhh..nem nekem találták ki az életet...×(( 01:34AM
------------
07:36AM

Nézd meg hogy rohannak el..a röpke földi évek..És ha enm figyelsz a nagylehetőségek..Így hát most azonnal lépned kell amíg bírsz,mert senki nem fog helyetted utólag már hiába sírsz.Nem baj ha néha félsz, vagy mástól is segítséget remélsz.De tönkre mész ha mindig félve élsz.Annyi mindent veszthetsz még a bent lakó félelmekkel..Nem tudsz mit kezdeni...nah yó elég mááá..=)))))))))))Depjecció^^..de akkoyis..Minden ami fáy múlnia muszály minden ami fáy mulnia muszály...×))

NAh..és értem nemsokára yönnek...1óra20perc..ejjj..álmos vadok..És nem akayok nyelvtanozni×SSŐhm..ehhhe...őhm..Lillu megint fékezhetetlen...×DFurcsa kényszerek yönnek belőle elő=D..Huh..heeehhhhhh bazz..×D..
Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej..höhöhhhöö..Vmi különös dolog kell nekem..mert unom így az életem..Vmi riasztóan ámító,szexuálisan csábító..Ha nem nyújt semmit a szerelem..,csk csodálom a nézetem,de idegesít ha rá yövök Ha megszólsz érte dühbe yövök....
..Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháhá..Hidd el nekem, édesem..,csk a zöldszínű nőket élvezem..Csk a zöld színű csókodat kívánom.Csak ez van nekem a világon...
..Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháhá..
A zöld ajkak és ..zöld szemek ..Már minden úton ez vezet.Nem kívánok semmi mást ,csk a legegyszerűbb megoldást..1doboz festék angyalom.Megoldotta az én bayom,rád kentem és nem vitás..Nincs nálad szebb senki más..
..Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháhá....Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháhá..
Perverzitás..bizarr dolog...perverzitás..bizarr dolog..perverzitás..bizarr dolog..perverzitás..bizarr dolog..
..Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háhá....Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháhá....Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háhá....Vmi bizarr dolog..perverzitás..beteg vagyook..ez nem is vitás..Háháháháháhá..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat