Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:). naplója


BAT [87228 AL], gazdája Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:).
Love is just a lie...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87228
Love is just a lie...

[10:13PM]
Asszem most...Mind1..
Rohadtul nincs idegem kis fogalmazasokat irni , meg mit tudomen . . .meg kene magam ahhoz eroszakolnom ,de, hogy ha az a lenyeg , h ne legyen eroltetett akkor megis mi a...?!?!
Nemtudom igazabol , mitol borultam ki most ennyire,de kibaszottul ..wááá..Basszameg...='(

Beni megcsinalom azt a ..az ismertetot csak ne izelj most..
NEM NEM A KIBASZOTT ISMERTETO MIATT WAN A BAJOM!
Elnezest . . .
Miert wan az , h ha kedwes wagyok[probalok lenni]...áhh hagggggyuk , mert edes draaagaaa anyam is most jon baszogatni..NADIZOK..ESSS????!! Tisztaban wagyok wele , hogy aranybogaram edes draga egyetlenem Leó beteg , es , hogy kellene ra kuldeni, tudom kuldok , csak bazdmeg ilyen baszottan bejon , h muweszno...bazdmeg bezzeg...Ilyenkor eszel?Mit fujtatsz?Lusta wagy,es a lusta embereket nem szeretik.Ezzel a megallapitassal...Engem nem szeret senki..?Jo tudni.Basszameg ő is.
Jo wolt ma amugy a jegcsarnokba , ott wolt Attila, akit hude sziwesen megolelnekX) ozt jah..elhulyultunk Csilluwal..jah..jo wolt..Csak fasz tudna , h most mitol kurtam el a kedwemet ennyire."sok kis hulyeseg..ozt jott az utso csepp" Nem itt nem wolt utolso csepp, kicsit faradt woltam[wagyok], nehezebben wiselek el barmit , es konnyebben felbaszom agyam egy olyan milyatt, mint pölö , hogy ez mien bunko..nem ugy bunko csak..rowiden tomoren megfogalmazwa~>, hogy nem "nyalja a seggemet".Istenem.[Istenem , Istenem..Ezt Csilla kedweertX)]
Mondjuk..CzéLozgatni , de imadom azt....ehh
Bazdmeg...holnap...3dologbol doga..ahh..REMEK!
Biosz-semmit nem tudok
Kemia- -||-
Meg mibol..?jah..matek- ...mondjuk negyedet....

Nah jo nemtudom mit irtam elobb a blogba...,de mar lehiggadtam.Szeretlek..nem ertem miert nem merem mondani ezt a szot , amikor nem csak szerelemrol szolhat...hanem a masik irant erzett szeretet kimutatasa keppen, mert jol esik..jol esik mondani , h birod az illetot, es a tobbi.Persze telleg csak ennyi.Es , h ha "bajom" wan akkor miert nem merem mondani...,mert "besertodik" es bunkozna welem?Es en nem ereznem magam jol , mert hianyolnam azt az embert..a stilusat, ahogyan welem beszel...?Mar megint csak magamra gondolok..., hogy EN szarul erzem magam akkor., de hogy a masiknak mi a jo...Az mar engem nem erdekel.Persze ezt igy nem kell szoszerint ertelmezni...
Aki a masik embert ismeri..az..bolcs..w wmi hasonlo w mi...Aki sajat magat ismeri..az megwilagosodott.Jo lenne.Es tudomasul wenni , h nem csak en letezem ezen a fizikai sikon, es masok is kuszkodnek "feladatokkal", amiket az elet/sors adott nekik, hogy megtanuljanak elni...felismerni, hogy milyenek wagyunk mi..azaz..mindenki sajat maga.
Azt hiszem megint irtam egy regenyt..ez megy ,de imserteto..Az nem jo , mert meg wan szabwa , hogy mit/mirol kell irni..Es ugyebar ahogyan mondta a bolcs Ravasz[direkt irtalak igy..mert ilyen kedwem wolt..], ne legyen eroltetett...De ha nem erzek semmit , hogy..na jo mind1.
Ehh...jot filoztam magmmal[mert , h ezt masok nem fogjak elolwasni..az = 100%]..jol esett .Nah mind1.
Nák nák nákin on hewönz dóór.....Eh
Szeretlek...[?][nem egy embernek..csak..ugy ..mellekesen.......]
Na lehunyom a szep szemecskeimet,es alwasra hajtom okos kis buksimat.Jóéjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat