Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:). naplója


BAT [87228 AL], gazdája Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:).
2006-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87228
2006-04-05

06:53am
Almos vok...Meg xarul...De nekem mennem kell suliba..Hjaj...Max ha nem birom akkor haza mek..V nemtom , de..Tenyleg..A torkom..Az..Vmi felelmetes..Ahh..Yayyy...De xaarrr...Nem akartam beteg lenni...Bazz..Axem a sok beteg gyerek megfertozott...Pff...Bazz..Pihennem kene...Csk 1napot...V 2..De kene...Nah a fogam megint..Olyanok , m ha kiesni akarnanak..Nyah bazz...Milyen beteges vagyok mostanaba...Mi a faxert...Hogy csinalom..?Pff..Nah yo..Axem mek pisiiini..Azt oltozok..Azt meg bekene pakolni....Az ellenorzom meg eltunt...Tok yo..Ahhh..

------------

01:39pm
Nah...Itthon..Pff..Mindegy mek zsuhoz..Es..Aaaaahh..

-------

04:04pm
Vuu..Matek=P..Yeeahh..nem is olyan rox:DYo kis xamelmelet...=PEs meg mindig hulye vaok...^^

----------

04:55pm
A földi sátánizmus tizenegy törvénye
1.Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá. 2.Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják 3.Ha másvalaki tanyáján tartózkodsz, mutass tiszteletet, máskülönben ne menj oda. 4.Ha a tanyádon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül. 5.Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést. 6.Ne vedd el azt, ami a másé, hacsak az nincs terhére a tulajdonosának, és erre kifejezetten fel nem szólít. 7.Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen használtad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését miután használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél. 8.Ne panaszkodj olyasmik miatt, amikkel nem kellene foglalkoznod. 9.Ne árts kisgyerekeknek. 10.Ne ölj nem emberi állatot, hacsak rád nem támadnak, vagy ha élelemre van szükséged. 11.Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el.

Nah most az..Bu..×PP

Azt..:
A kilenc sátáni kinyilatkoztatás
1. Sátán az élvezetet képviseli az önmegtartóztatással szemben! 2. Sátán az életet képviseli a szellemi vágyálmok helyett! 3.Sátán a szennyezetlen bölcsességet képviseli a képmutató önámítás helyett! 4.Sátán az arra érdemesekkel szembeni kedvességet képviseli, ahelyett, hogy szeretetünket idegenekre pazarolnánk! 5.Sátán bosszúállást hirdet, ahelyett, hogy odafordítanánk a másik orcánkat! 6.Sátán a felelősséget képviseli a felelősek iránt, ahelyett, hogy lelki vámpírokkal foglalkoznánk! 7.Sátán azt hirdeti, hogy az ember csupán egy az állatok közül – néha jobb, de többnyire rosszabb a négy lábon járóknál –, aki az „istentől való lelki és szellemi fejlődése” révén valamennyi élőlény közül a legveszélyesebbé vált! 8.Sátán a bűnöknek nevezett dolgokat hirdeti, mert ezek vezetnek a testi, szellemi vagy érzelmi kielégüléshez! 9.Sátán az egyház legjobb barátja, hiszen az egyház neki köszönheti, hogy még mindig tevékenykedhet!
Tuttt=)

Meg xarnya xegett arva madar..Xalj xalj magasra xalj...=P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat