Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:). naplója


BAT [87228 AL], gazdája Lillus.LilyScene: D.Bogyóó:).
.ówer.dö.rénbó.szó.háj.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87228
.ówer.dö.rénbó.szó.háj.

[12:01]
Isten bassza meg!=D Nem tudom mi wan welem ,de az biztos ,hogy a társadalmi elwárásnak nem felel meg...Missz júúú.De gecire.De hát.Áh hajjak megx)
Most megy Disturbed-töl a The Game^^És ez olyan kurwa jo szám...mindig ez megy mikor sétálok haza a buszmegállóból=)És akkor jönnek a gondolatok..8-) Ja meg a Halloweenos gondolatok=D Mikor jön Májkííí...köntösben ...hosszu csapzott hajjal...maszkkal..és wmien eszközzel ,amiwel megölni szándékszik=D Na mindegy csak nem lesz ilyen^^" Tudom Lewi.Ez.csak.egy.film.XD.
Hajj Áronnak nem mondtam részletesebben a dolgokat a koncirol.Fackk.LOL.Nem wagyok hermafrodita..ne is akarjak az lenni..én..Ugyan márX).F.u.r.a.^^"
Nahjóó..csak nem birtam már,h ne irjak wmi érthetetlen dolgot a blogomba=D Mászock kurwa magyarra^^Megölöm ha feleltet^˘^xD

[21:46]
A.kurwa.élet.Nem..nem tudomm.Hiányzik.Igennn..nagyon.Pedig ez nem is szerelem..dehát egy barátság sokkal többet tud jelenteni annál mondjuk...Wártam azt a tetü holnapot...Erre..semmi.Deh.áh.Te echo de menos mi amigo..=( Pofán akarom magam baszni,hogy lehiggadjak=D M.i.ly.é.r.t. kellett ilyen .h.ü.ly.e.s.é.g.e.t. kérdezní?Meg .h.ü.ly.e.s.é.g.e.k.e.t. mondani? Ne legyé welem kedwes!=) Nyár wégefele is wolt ilyen rohamom.Derossz.^^.Milyért kék a bejegyzés,mih?=D
Nahjó.Légy szép még,légy máámor,légy emléék,had fájjon=]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat