Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nimia naplója


Blazeyke [303788 AL], gazdája Nimia
Mai napom,péntekem(2006.02.70.)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/303788
Mai napom,péntekem(2006.02.70.)

Hali!
Na itt vagyok,és osztom az észt nektek!(Gondolom örültök!)
Na jó,ami azt illeti -0 a hangulatom,és nem akarok annyit vésni(bár rendszerint,mikor eztt mondom,írok vagy 6 oldalt!)
Pl:Apunak szülesnapja lesz 11-én!Barátnőmnek akarok írni egy mailt,hogy jöjjön már át jövőhét szombaton,ha tud!Ezek lennének hosszútávú terveim!
Illetve a mai napon írtam egy matek TZ javítót,reménykedek hogy jó lett!Na meg elfelejtettem leírni,hogy nemrég volt a 100dik tannap a sulinkbam,van még vagy 80-egynéhány!Már csak azt kell túlélnem!De hát ez van!
És mielőtt elfelejteném,IMÁDOM A HAVAZÁST!(úgyhogy emélem az is szereti aki idetéved,mert én egyszerűen imádom!)
Ja és persze a kihagyhatatlan:A kiskutyám tüneményes,imádnivaló!Már kinyilt a szeme,és nézelődik,igaz hunyorogva,de már figyel mindent!Iszonyat ari,ezt nem lehet jobban kifejezni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy nem tom merre van a szerencsehozó kabalaláncom,de ma reggel nem találtam,és ha nem is ezért de,eléggé megszívtam,mert,első órában feletem,úgy hogy egy szót sem tanultam(de azért 2/3ot kaptam!)Angolon baromkodtunk,meg a többi óra is eléggé elviselhető volt,pláne mert a dombon futkosó kutyákat,és a hóban bénázó gazdikat figyeltem.szóval így el lehetett viselni valahogy!!!!
Na jó,ez azért eddig nemlett olyan hosszú,szóval megyek mielőtt eszembejut még csomó dolog!Szóval ha valaki idetévedne,annak üzenem,hogy jó ne legyen,és élvezze a havazást,én is azt teszem!jó éjt,pá-pá!!!!!!!!

Ui:Tévedni emberi dolog,mondta a süni,és lemászott a drótkeféről!(ezzel a kis bejegyzéssel csak annyit akartam mondani,hogy tévedtem,és elég hosszú lett ennek a napnak is a bejegyzése)sorry,és ha valaki arra vetemedne:)annak jó olvasgatást hozzá,pá-pá!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat