Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nimia naplója


Blazeyke [303788 AL], gazdája Nimia
A hétvége utsó napja(2006-02-26)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/303788
A hétvége utsó napja(2006-02-26)

Sziasztok!
Nem tom ki hogy van vele,de én utálom tudni,hogy holnap hétfő jön!Ez kicsi Garfieldes lesz,de szerintem a hétfőt ki kéne törölni a naptárból,vayg legalább bevezetni a 3napos hétvégét!Nem is tudom hogy az ősök hogy bírták ki azt, hogy nekik szombaton is tanítás volt?!Meglepő,de ennek ellenére akkor valahogy kevesebb volt az öngyilkosság,ki érti ezt?!Mindegy, a lkényeg,hogy holnap suli és utána még szokottan négy napon át ugyanúgy kell magolni,meg koránkelni, meg a megszokott módon folytatni a rutint:)!!!!
Amúgy anyu főz apu TVzik,szóval tök csend és nyugi minden(azt leszámítva,hogy kajásak vagyunk és rágjuk a fülét,hogy együnk végre:)de majd egykor!) A takarításnak végre vége,holnapra is el vagyok készülve,szóval a hétfő miatti szomorkodáson és stresszen kívül semmi extra nem történik. Anyu haját tegnap befestettem,úgyhogy azzal is megvagyunk.Tök szép lett!Én meg majd talán jövőhéten festetek,vagy még nem tom,de a közeledő nyaralás miat kész anyagi csőd fele közeledek.Ez van,majd megoldom:)!!!!
Na jó,megyek megnézem még Joker puput is,aztán "felmászok MSNre kicsit,hátha fenn van valaki!!!!Szóval mentem,de majd este még asszem leszek!Egy szó,mint száz,pá-pá mindenkinek:):):):)!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat