Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nimia naplója


Blazeyke [303788 AL], gazdája Nimia
Csüti(2006-02-16)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/303788
Csüti(2006-02-16)

Ceva mindenki(aki itt lebzsel!)
Lustulok,de nagyonmert tegnap sem írtam naplót,meg ma se nagyon sokat,sorry!!!!De azért írok pár szót tegnapróé meg máról!
Tegnap:A sulis szenvedésen kívól nem történt tűl sok,azt leszámítva,hogy a perverz szomszédünk a kapuba csöngett, hogy (állítása szerint"megtudja itthon vok-e").Na ettől sem lett jó kedvem.(pláne mert lehet hogy neki köszönhetjök,hogy egyszer már betörtek hozzánk,de ki tudja,nem vádaskodok!) Illetve este mikor a kedvem egész jó lett a barátnőm felbaszta az agyam olyan hűlyeségekkel,hogy kiírtam MSN-re,hogy idegbajos vok tőle,és ki léptem(de aztán visszajött,és megbeszéltük:)!)Ennyi tegnap!!!!!!!!
MA:A mai napon semmi extra nem volt.Azon a négy órámon,ami volt ellézengtem (mert kettő lukasóra volt helyettesítőtanárral,akire nem figyeltünk nagyon,így beszélgetéssel töltöttük az időt!)Aztán du. átjött barátnőm és szokásosan baromkodtunk! Illetve Msn re feljött az a csaj akinek egy ismerősöm adta meg a címét.Egész jófej:)Beszélgettünk kicsit,ari csaj.Amúgy beléptem a W.I.T.C.H. kariba!Eredetilerg nem akartam kari tag lenni,de valahogy most hogy jött egy levél tőlük megszállt az ikhlet és beléptem.Majd meglátjuk milyen lesz.Barátnőm tevéjével meg már 11 napja házas Blazeykém!!!!De mostmár télleg ennyi.Megyek mert fáj a gyomrom és még tanítanom kell a tevéimet is!
Szóval jó éjt meg szép álmokat,pá-pá!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat