Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

metke naplója


hecsedli [306657 AL], gazdája metke
2006-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/306657
2006-12-16

Tegnap megígértem, hát be is tartom! :)

Egy reggel felkel a gazda és látja ám, hogy mind a száz tehene elpusztult. Bánatában felekasztja magát.
Később felkel a felesége, látja, hogy mind a száz tehén elpusztult, a férje pedig felakasztotta magát. Bánatában beledől a vasvillába. Aztán felkel a nagylány látja, hogy mi a helyzet. Száz tehán elpusztult, apja felakasztotta magát, anyja a vasvillába dőlt.Bánatában felvágja az ereit.
Felkel a másik lány is látja ám mi a helyzet. A száz tehén elpusztulva, apja felakasztva, anyja a vasvillában, nővére elvérezve. Bánatában megmérgezi magát. Felkel a legkisebbik lány, látja ám mi a helyzet.A száz tehén halott, apja felakasztva, anyja a vasvillában, nővére elvérezve, másik nővére megmérgezve.Bánatában beleugrik a kútba.
Kicsit később felkel a legídősebb fiúgyermek, látja mi történt.
Apja fel akasztva, anyja a vasvillában, nővére elvérezve, másik megmérgezve, a harmadik a kútba fulladva.
Gondolja elmegy az erdőbe a jótündérhet, hogy csinálja vissza ezt. El is indul, bolyong az erdőben, találkozik a tündérrel-mondja neki:-Jótündér száz tehenünk halott, apám felakasztotta magát, anyám a vasvillában, nővérem elvérezve, másikmegmérgezve,harmadik a kutban.Nem tudnád vissza csinálni? A jötündér: - Mi sem egyszerűbb, csak annyit kell tenned, hogy 50szer megdugjál.
Na nekiáll a fiú de 49-nél összeesik és meghal.
Felkel a középső fiú, látja ám mi történt. A száz tehén halott, apja felakasztva, anyja a vasvillában, nővére elvérezve, másik megmérgezve, harmadik a kútban.
Nagyon elkeseredik elindul megkeresni a jótündért, útközben megtalálja a halott bátyját is.
Na megleli a jótündért, elmindja mi bántja.
-Jótündér száz tehenünk halott, apám felakasztva,anyám a vasvillában,nővérem elvérezve, másik megmérgezve harmadik a kútban.Segíts nekem, hogy újra élhessenek.
-Mi sem egyszerűbb-mondja a tündér- ha 75ször megdugsz, minden a régi lesz. Na a legény nekigyűrközik, igen keményen dolgozik a családjáért, de 74 után összeesik és meghal.
Felkel a legkisebbik fiú és látja ám mi történt. Apja felakasztva,anyja a vasvillában, nővére elvérezve, másik megmérgezve, harmadik a kútban. Elindul a jótündérhez, hogy segítségét kérje. Megí az erdőben látja bátyját meghalva, majd később a másikat is.
Na végre magtalálja a tündért, mondja neki mi történt és segítsen vissza csinálni.
Azt mondja a tündér: - Mi sem egyszerűbb, ha 100szor megdugsz akkor minden a régi lesz.
Na nekigyűrkőzik a fiú, mert hát a család mégiscsak szent dolog. Tolja neki rendesen, 50-70-90 még mindig bírja.Na 99-nél járnak egyszercsak a tündér összeesik és meghal
Erre a fiú: -Ezt nem értem a tehenek is csak eddig bírták!!!!!!!

Ennyi,aki akar nevethet!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat