Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

metke naplója


hecsedli [306657 AL], gazdája metke
Nyuszafalva

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/306657
Nyuszafalva

Myuszafalva egy nagyon szép hely..tele van nyulakkal. Akik egész nap csak ugrándoznak...bohóckodnak,nem foglalkoznak a külvilággal. Jól érzik magukat ott..mert azt tehetik amit szeretnének..nincsenek korlátok. Nincsenek adók..nem szemetelnek...mindenki szereti egymást. Minden nap ünnepelnek valamit. Na nem kell nagy dolgokra gondolni..bármi lehet ünnepelni való...pölö akár néhány soros levél vagy egy szeretetből sütött pogi..vagy akármi.
Nyuszafalvának nincs szüksége vezérre sem, ott mindenki egyenlőként születik..és ez így is marad. Itt van a szemünk előtt és mégsem vesszük észre...csak keveseknek adatik meg a lehetőség. De aki meg szeretné találni..előbb-utóbb rálel...talán. Én már jártam arrafelé, de most kaptam meghívót az ottani nyulaktól látogassam meg őket. De viszont egyedül nem lehet odajutni hozzájuk...csak párosával engedik be az embereket a falujukba. Ezért most fel kell kerekednem és kell keresni valakit akivel beengednek majd Nyuszafalvára. A hamupipőkében lábat kerestek a cipőhöz. Nekem most van egy nagy meleg pulóverem, ha abba valaki "belepasszol" akkor azt fogom elvinni oda...
Az ottani nyulak is fognak örülni a pulcsinak, mert amilyen nagy és meleg sok nyuszó belefér majd, és ha netán fázni támad kedvük...hát akkor majd abban össze tudnak bújni...és ha összegömbölyödve bújnak majd, biztosan jól fogják magukat érezni..
Hát ilyen ez a Nyuszafalva nevű hely, aki kedvet kapott hozzá, keresse bátran...nem nehéz rátalálni, csak kicsit akarni kell...ennyi a trükkje.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat