Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

metke naplója


hecsedli [306657 AL], gazdája metke
2007-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/306657
2007-04-20

Na megint forognak...mit forognak pörögnek. Elmezavar közeli állapot.
Csak úgy néha el...most is. Miért történik az ami történik, és miért velünk, miért itt és most, meg amúgy is. Milyen jó volna néha testet vagy elmét esetleg szívet cserélni.
Van olyan ember aki szeret élni és jól érzi magát de meg akadályozzák más dolgok. Mások meg épp azon gondolkodnak a bajok miatt hogy feljezzék be az életüket. Milyen jó lenne és tök egyszerű, ha cserélnének olyankor. Mindenki mwgúszná fájdalom nélkül.
Bár ez lehetetlen, na de miért az. Ezek a játékszabályok?
Hát akkor írjuk át, vagy csináljunk új játékot új szabályokkal. Nem lehet? Miért nem?
Kötve vagyunk, de nem értem miért. Éljük életünket. úgy ahogy szeretnénk, vagy ahogy engedik. A miénk, vagy mégsem? Bérlői vagyunk a testünknek. Albérlők. De ha a főbérlő úgy látja jónak akkor menni kell. Miért mindig Ő az erősebb. Miért kell mindig így lennie? Igazságos ez így? Szerinte biztosan. De honnan tudja neki van igaza, őt nem számoltatja el senki?
Szükségünk van erre a testre, hogy itt lehessünk, de van úgy hogy másnak nagyobb szüksége van rá. De ha nem engedik, hogy megtartsa olyankor mi van. Miért nem segíthetünk. Ha mondjuk odaadnám érte az enyémet, ha elegem van ebből ami itt folyik. Hát nem lenne jóóó?
Mindenki jól járhatna. Mégsem lehet, hát hol itt az igazság... Miért mérik ránk ezt. Ádám miatt miért engem vagy épp mást büntetnek. Esélyt sem adnak, hogy másképp legyen. Talán jobb lenne a Mátrixban, vagy 1 másik bolygón. Ott lehet másképp mennek a dolgok.
Ha van valami minden fölött miért engedi ezt. Mert ez van megírva? Ez link duma. én nem veszem be.
Azt akarják ezt higyük. Vagy nem, de az biztos.
Bár a lélek állítólag szabad, jó lenne ezt tudni.
Vagy mégis jobb lenne szabadon engedni, úgy jobb lenne talán neki. de lehet visszakerül ide megint testet öltve, és akkor minden kezdődik előröl. Ördögi hinta. Bele vagyunk ültetve. Miért kell ülni benn, ki akarok szállni belőle...
Hát ha valóban szabadok vagyunk, had éljünk a döntés jogával is.
És ha másnak jobban kell, mert megérdemli az életet, mert küzd valamiért, van célja, és tudja mit miért tesz, hát én elcserélném vele az enyémet.
Ha van olyan papír amin ez áll, hát ide elém és én aláírom. Átadom feltétel nélkül.
Éljenek ezen a helyen csak boldog emberek és ne háborúzzanak, ne öljék egymást.
Ha valakinek úgy tűnik megbolondultam volna, szóljon nyugodtan az elmegyógyintézetnek. Itt fogom várni őket, nem futok el.
(uff, én Hecsedli szóltam...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat