Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

vikikusz naplója


vikikusz [163248 AL], gazdája vikikusz
2007-04-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/163248
2007-04-02

Szép jó napot minden kedves olvasómnak!

Úgy vélem ezt az oldalt önimádatomnak szentelem...kijelentem ez az önimádat egyfajta védőrendszer evvel a csúnya, gonosz világgal szemben...tehát nem vagyok egoista(annyira)...jól ismerem képességeim és adottságai határait!
Csodás személyiségem aki ismeri aláírhatja:)aki nem ismer őszintén sajnálom, engem meg kell ismerni, csudálatos beszédkészségem, sziporkázó csökevényes mondatocskáim senki más élő nem pótolhatja!
Imádom ha VIKTÓRIA KIRÁLYNŐNEK szólítanak, na jó egyszer kétszer elmegy a hercegnő, vagy egyéb fenséges lényemhez méltó kifejezés...untatni nem akarok senkit ezért rövid leszek...SZÉP vagyok(a magam módján), de egyszer lesz valaki aki így fog szeretni, és el nem enged majd semmiért egy pillanatot velem! OKOS vagyok, nem teljesen így mondanám csupán átlagon felüli intelligenciával rendelkező egyénnek nevezném magam(nem nehéz az átlag iQ 50 körül van:)) ÜGYES vagyok...mitagadás ügyes vagyok..kézműves cuccokkal is foglalkoztam, de az élet elrabolta tőlem:( SZERÉNY, na az nem vagyok, de nem is kell, az ember igenis legyen büszke arra ami megadatott nékie!
Na lemondok jogomról, hogy tovább csépeljem gyönyörő ajkaim(szükségem van még rájuk:)) befejezem mondandóm!
Kezet csókolhatsz királyi fenségemnek ha már végigolvastad...ÉREZD MAGAD MEGTISZTELVE!
(puszi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat