Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G.I. naplója


Csillagvirágszál [137611 AL], gazdája G.I.
naplóm naplójának naplója

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137611
naplóm naplójának naplója

"...Ma én is vettem könyvet, a Partvidékiek-et. És már olvasom, csak most abbahagytam amíg írok. Indulhatnánk már... Bár akkor ráz a vonat és nem tudok írni..."

Aztán úgy évek múltán egy hete újra elővettem ezt a könyvet - Joanne Harris-, újra elolvasni, míg lesz rá időm, mint a tenger :)

"...És természetesen ott volt Flynn. Alattomosan, apránként következett be, mielőtt föleszmélhettem volna. Védekezésem felmorzsolódott, zavart voltam, és készületlenül ért. Gyakran eszméltem rá, hogy figyelem, de nem tudom, miért, arckifejezését tanulányozom, mintha portrét akarnék festeni róla, a tömegben is őt keresem. A csoda utáni reggelt követően alig beszélgettünk, ennek ellenére megváltozott a kapcsolatunk...
Flynn jó hallgatóságnak bizonyult, amikor erre volt szükség, ha másra, mulatságos anekdoták és képtelen történetek kifogyhatatlan forrásának...Rajta keresztül én is bejártam a világot. De mindig úgy éreztem, hogy van benne egy rejtett zug, ahonnan ki vagyok zárva. Nem kellett volna, hogy ez zavarjon. Ha megkérdezi, mit akarok tőle, nehezen tudtam volna szavakba önteni..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat