Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G.I. naplója


Csillagvirágszál [137611 AL], gazdája G.I.
benyomás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137611
benyomás

Ma jól indult a reggel. Azt leszámítva, hogy utálom az ezerféle ébresztő csörgését, szétszórva a szobában, de persze a megfelelő papucshajítás technikájával szerencsére ki lehet nyírni őket. :)
Node, a buszon egy különleges tünemény zötykölődött velem. Valahol meghatározhatatlan fajtája az embereknek. Idős bácsi...fájdalmasan mosolyogtató szerelésben.
Fentről lefelé a következők. Dzsoki Júing féle kapal szalmából. 2 darab szemüveg, egy szúnyogszerű napszemcsó alul és egy igazi SZTK-bifokális felül. Napbarnított arc, fehér séró.
Egy darab lilás árnyalatú mintákkal átszőtt fehér póló, a háton vidám hangulatú Casperes hátizsák a világ minden színével díszítve. Sötétzöld cserkésznadrág, térd felett érő fazonnal. Focivébés frottírzokni fehérből, mely kiemeli az 1994-es dátumot. Fekete szandacipő diszkrét lukakkal. Kegészítésképpen pedig egy darab fém vázas vonszoló, amin egy világháborúk előtti barna bőrönd nyugszik piros gumipókkal felerősítve, valamint egy skótkockás malaclopó táska. Ezen felül egy bézs oldaltáska (rendszerint fiatal lányok hónaljában látni ilyet máshol), illetve az övön bőr mobiltartó kádlánccal erősítve a cserkésznadrághoz.
Szóval a döbbenettől alig tudtam leszállni a buszról, azóta pedig folyamatosan jó utat kívánok a bácsinak, valahol a Balaton felé zötyög már a vonaton és hívogatón várja a hobbitelek és az ezernyi apró kacat a sufniban!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat