Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

G.I. naplója


Csillagvirágszál [137611 AL], gazdája G.I.
2007-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137611
2007-08-05

Hosszas vívódás után ma délután végre aludtam. :)))

Ehhez az kellett, hogy rájöjjek, miért is nem lett belőlem mezőgazdasági munkás.
Ma csodás áutfitemben, mely egy vietnámi papucsból, szakadt farmergatyából és egy ezer éves pólóból állt, kivánszorogtam a kertünkbe anutámtól kapott feladatot elvégezni. Ez bizonyos termények bizonyos edényekbe való belepakolását takarta.
Na kezdjük ott, hogy nekem tök mindegy a paprika felfele áll-e vagy lefele, nem hinném, hogy ennek köze ven az ízéhez. De hogyismondjam ezt inkább nem kommentálnám, mik jutottak eszembe, amikor a paprikák erekciójáról esett szó... Aztán meg, azt sem értem, hogy mi a különbség ha kézzel vagy kiskéssel nyúzom le a bokorról. Egyáltalán bokor az? Vagy mi?
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy van egy csomó olyan bogár, amik mind-mind rám akarnak mászni, biztos buknak a fent említett divatdiktátorokat is megszégyenítő dizájnomra.
Az egyetlen jó dolog az egészben a macskám volt. Barnöbi ugyanis nem tágított és összeszőzözte az össszes paprikatövet és a végén nyervogó kardalt adott elő a vizes csaphoz.
Ehh, de azért paraszt még lehetek!

Ja, és a "dulva" a mai napon, hogy pont akkor nem volt netem, amikor kellett volna, most, hogy meg nem kellene (bár eléggé idegbajos lennék, ha elszállna és nem tudnám befejezni), most persze van.

" Az informatikának a teológia tanszékhez kellene tartozni." :)))))

Most el, olvasni. még mindig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat