Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

akhos naplója


Akhos [50243 AL], gazdája akhos
Noctunal Dhaemoneum I.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/50243
Noctunal Dhaemoneum I.

Sokan mondják, hogy a lelket a Sátán kísérti meg, s a Főbűnök visznek a pusztulásba. Hogy démonok nem léteznek, vagy ha igen, a Pokolból jönnek pusztítani.
Nem igaz.
Démonok léteznek, de mint lelkünk démonjai.

"Kevélység": a hatalom démonikus vágya. Nemesi ruha, rubinszem; ezek az ő "jegyei". Csak akkor nyugszik, ha mindenki a kezében van, mindenkinek ő parancsol; ilyenkor viszont létezése is értelmét veszti, megpróbálja hát mindig elkerülni a "kiteljesedést".

"Fösvénység": a vak önzés démona. Csak önmagát fogadja el, mástól még a létezést is megtagadja. Lévén nem ismer senki mást a világon, nem is ölt alakot, gomolygó füstként, páraként járja az emberi lélek labirintusait.

"Bujaság": az egyik legerősebb démon. Ha az ember lelke erős, a test élvezetében adja a fájdalmat. Ellene sokan szegülhetnének, de csak kevesen akarnak. Női démon, tűhegyes fogakkal, szemei mélyén tompán izzik a pokoli szenvedély tüze.

"Irigység": aranyló testű szörnyeteg, látásmódja alapján -bár első hallásra furcsa- ősellensége a vak "fösvénynek". Elismeri mások létét, és csak akkor elégedett, ha azok minden értékükből kiforgatva, szenvedőn esnek térdre előtte alamizsnáért könyörögve.
Ő pedig szívesen ad...hiszen lehet, hogy újabb lelket kap cserébe...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat