Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tami naplója


Psych [19282 AL], gazdája Tami
2°°7-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19282
2°°7-12-09

Mégha mindenki csak ordíbálni tud velem.Amikor én mindenkinek jót akarok!MINDENKINEK! Mindig mindenkinek a barátja voltam,mindenkin próbáltam segíteni valahogy!De most már tudom, hogy egy csomó ember ezt kihasználta.Mindent fejben tartottam nem,Viki??
Azt is,hogy ki kit utál,ki mit szeret,kivel kell jópofizni kivel nem!!De én már belefáradtam!!Elegem van mindenkiből ELEGEM VAN!
Jól van abbahagyom...enny elég lesz!!De akkoris ez nagyon nem volt szép tőle!!Hogy fájdalmat okozott...üvöltenem kellene!Főleg pár emberrel az osztályban főleg a hülye hapczihattal és a jó édes kis alexával...talán még meg is teszem...mind a kettő egy rohadék kis állat (bocs a csúnya szavakért,de ez van)
Jól van abbahagyom.Hány óra is van??Jah mégcsak fél nyolc...























Nah figyuzz leírom az egészet ami a hátoldalán van...

EMP-1410 MP3/MP4 lejátszó
beépített hangszóróval

4,6 cm-es,250.000 színű kijelző,beépített 1 GB flash memória,album- és képnézegető funkció,képernyővédő képek beállíthatók,beépített hangszóró,beépített FM rádió (20 adó tárolható),fém színű ház,filmlejátszás AMV formátumban (konvertáló program a CD-n mellékelve),támogatott formátumok :AMV,MP2,MP3,WMA,WMV,ASF,WAV stb.,ID-3 tag támogatás,repeat,follow-read és contrast funkciókkal,hangvezérelt felvétel mikrofonról vagy rádióról,7 féle EQ mód: Natural/Rock/Pop/Classical/Soft/Jazz/DBB,17 támogatott nyelv,újratölthető lítium akkumulátor,8-10 órás lejátszási idő (max.),beépített játék,jelszó beállítási lehetőség max. 9 könyvtárra,fájl tárolási és-visszaolvasáési lehetőség,USB 2.0 támogatás,méret: 66,2mm x 42,3mm,tömeg: 45g



Nah ennyi az egész xD
Há bazzz honnan tudtam volna hogy kő xD
Azt se tom hogy mi az a konvervalami...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat