Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Júnik naplója


BelzePoop [106324 AL], gazdája Júnik
2008-08-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106324
2008-08-01

Written by Zef:

Nem tudok még egy olyan hobbit,ami annyi gondgal-kiadással-életminőség változással és idővel járna,mint a gyerektartás...hmm...és a tetejébe kicsinek hangossak és büdösek,meg mindent összerókáznak,és mikor elkezdenek nőni szemtelenek lesznek,cefet gyorsak,piszok kíváncsiak és bátrabbak a kelleténél..........ha lenne csendes,nyugodt természetű,csak a szükséges helyváltoztatásokat eszközlő,udvarias és önmagát ellátni tudó poronty:-tuti hogy álmom-vágyam lenne az anyaság...de így azt hiszem még túl önzően szeretem az életet...így lehet útálni. Bár ez talán nem is útálat...végül is az agyhártya-gyulladást okozó vírust sem utálom...csak nem szeretnék kapni belőle

no...biztosan láttatok már anyukákat az utcán,akik idegesen cibálják maguk után már meglévő de időközben megunt kölyküket-vagy vörös-vizesképű ordító törpeördögök előtt térdelő kétségbeesett (és idegbeteg) szerencsétleneket,ahogy próbálják megnyugtatni a követelőző kis zsarnokot.Nem fogja bevallani Anya,de ha lehetne,ezekben a pillanatokban visszacsinálná az egészet...semmivel sem vonzóbb jövőkép,mint a munkatábori fogság. Sőt! Némi hasonlatosságot látok a kettő között-kivéve az önként vállalt hatalmas felelősséget-hacsak az ember nem a tábor vezetője.

Hát akarhatja ezt magának épp eszű ember önszántából?! aztán jön a felismerés,hogy az ember megöregedett,és amit véghez szeretett volna vinni életében,azelől elszívta az enegiát és időt A GYEREK. Amúgy meg nézzétek csak meg a mostani 8-16 év közöttieket.Nekem 3 testvérem is beleesik ebbe a korba-és látom,hogy milyenek...el vannak vadulva még az "én generációmhoz" képest is-pedig nem is olyan sok ez a 6-7 év.És ez csak egyre durvább lesz. Kedvesem,Én és a Cicánk-ez igy perfekt.A macska kiszámítható,és tudom hogy mi lessz vele később.Ha meg jönnek a hormonok,elbújok egy csendes helyre,és megvárom míg elmúlik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat