Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

.. naplója


magnolia [195962 AL], gazdája ..
2010-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195962
2010-12-07



Brokkolis-sonkás csirkemell
40 dkg csirkemell szeletek, 50 dkg brokkoli, 15 dkg sajt, 2-3 dl tejszín, 6-8 szelet gépsonka só, bors és ízlés szerint fűszerek
A brokkolit rozsaira szedjük, egy jenait kivajazunk, és a brokkolival beterítjük az aljat. A húst ízlés szerint fűszerezzük és egymás mellé ráfektetjük a brokkolira, majd a húsra a sonka szeleteket. A tejszínt ráöntjük a sonkára, a tetejére rászórjuk a reszelt sajtot és lefedjük alufóliával a jenait. Ezután kb 30-40 percig pároljuk az alufólia alatt, majd alufólia nélkül egy kicsit megpirítjuk a tetejét.


Rakott zöldség
Hozzávalók: 20dkg padlizsán, 20dkg cukkíni, 20dkg, kaliforniai paprika, 20dkg gomba, csipet gyömbér, csipet bazsalikom, 5dl húsleves (lehet kockából is), 10dkg vaj, reszelt 20dkg sajt lehet trappista elkészítés igen egyszerű!! A kivajazott tepsibe rétegezve rákjuk a zöldségeket lényeg minden kicsit vastagabb legyen a megszokottnál a fűszerekkel jól befűszerezzük a tetejét jól nyakon öntjük húslevessel +rá szórjuk a sajtot sütőben szép pirosra sütjük!

Sütőben sült zöldségek tojással
Hozzávalók: 1 paprika, 2 cukkíni, 1 padlizsán, 1 paradicsom, néhány virsli, 3-4 tojás Egy serpenyőben apróra vágott hagymát megfonnyasztani pici olajon, hozzáadni a kockára vágott friss paradicsomot. Hozzáadni a többi kockára vágott zöldséget, sózni, borsozni, és pici levél felöntve kb. 30 percig párolni. (ha van otthon friss bazsalikom-levél, mehet bele) Amikor a levet elfőtte, kivajazott jenai tálba önteni, nagyobb darabokra vágott virslivel elkeverni, 3-4 mélyedést csinálni bele kanállal, amibe a tojásokat finoman beleütjük. Forró sütőbe dugni, amíg a tojások meg nem sülnek. Apróra vágott petrezselyemzölddel meghinteni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat