Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Mindenféle

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Mindenféle

Olyan Edinásan, számozósan:D
1.Intézi Jóska az ügyeket a Katisokat. Hát anya totál kiborult ezen. Én is, de tudom,így volt a jobb neki. Szerettem, sajnálom nagyon. Május 25én temetünk.Ahova apát.Az jut az eszembe, hogy ez valami rontás. Tata temetésén apa állt mellettem, Apa temetésén Kati, Kati temetésén meg aki mellettem áll,az hal meg legközelebb?:S
2. Szösz, most úgy megvagyunk. Bár tegnap hisztis volt. Telefonáltunk sokat a napokban. Nem tudom miért olyan fontos nekem. Heni részegen azt mondta szerelmes vagyok belé,de nem amúgy. Tényleg nem.
3. Pasik. LAci-Marci, taliztunk velük ma, arik voltak. Laci nyomja a szöveget,hogy jöjjek össze Marcival,de nem. Én Tomi óta rettegek,hogy más is ezt gondolja, hogy csak dugni vagyok jó.Ezzel álmodtam éjjel. Nagyon rossz volt. Én nagyon szerettem őt és ekkora fájdalmat még senki se okozott nekem. Jól érzem magam, hogy én álltam a sarat a múltkor, és ő menekült előlem, a helyzet elől, de nem vigasztal.Betegesen rettegek Én (akinek akkora a pofája,mint a bécsi kapu) a fiúktól.
4. Ha már Laci, hát érdekes. Edina te ismered is. Könyveses volt. A Te ismerősöd is wiwen:)
Tök gáz amit Gyúval lenyom. Vagyis a semmi, tök nem komunikálnak:/ Nekem meg olyan égő így,na mindegy.
5. Nem tanultam. Lehet azt kéne,belekattanok az önsajnálatba.
6. Vagy csak jól berúgni?:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat