Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Lustaság és balítélet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Lustaság és balítélet

Ma egész nap fetrengtem volna, ha reggel 9kor nem szól a vezetékes. Öreg keresztanyánk volt, anyuval akart volna beszélni, mert vidéken már rémhírek keringenek anyu balesetéről. Látszik, hogy rutintalan a telefonálás terén, anyu sosincs itthon, hétvégén sem :)
Egész nap azt terveztem, hogy alszom, de nem jött össze. Játszottam, tv-ztem, kibontottam a verdás adventi naptár 4. csokiját is. Ez fontosabb, mint az alvás. Most gondoltam lefekszem, de még semmit nem dolgoztam, és épp a Lochnessi szörnyről van egy film a tv-ben. A múltkor az egyik gyerekemmel, Marcival erről beszélgettünk, így megnézem ezt a filmet. Hiányoznak a gyerekeim, de majd holnap már találkozom velük.
Ki érti a pasikat...? Ez egy költői kérdés csak, nem akarok azzal szembesülni, hogy valaki okosabb nálam, és érti őket, túl hülyének érezném magam :D Írtam neki, még egy hete nagyjából, hogy majd ha kevesebbet dolgozik, akkor lesznek felé őszinte gondolataim, amivel a tökéletesen jól felépített kapcsolatunkat leamortizálom nullára. És ez így tök jó volt, hogy nem írt, mert ráértem ezzel a kis dologgal, hogy Ő, hát nem is Ő...:S De nem érek rá mégsem, hiszen ma felbukkant a ködből és kérdőre vont ezzel kapcsolatban. "Na ne kímélj, mondd,mi a para" Pont ez a para. A stílus, a külső, a beszéde nagyon nagyon nem tetszik. Nyilvánvalóan nem érzi azt, hogy nekem kellene tetszen, hisz számára alapvetően ki a f*sz vagyok én...Erre én is rájöttem. De én évekig egy olyan kis álomvilágban éltem, ahol Ő a piramis csúcsa, és van valami kis rezgés köztünk. Erről nem Ő tehet, hisz soha semmivel sem éreztette ezt. Csak olyan fura, hogy most ő is olyan, mint bárki más, és igazából az általam elvárt színvonal alá került. Pedig tényleg kedvelem. Csak nem tudom, pasiként kicsit sem most, ilyen még nem is volt.Nem tudok mit kezdeni ezzel. Szerintem Ő se tud velem mit. És amikor csak úgy elslisszolnék némán (pl a munkahelyéről vagy levélben), akkor Ő azt mondja, látogassam meg ismét vagy épp levelet ír, amikor nem kéne. Én tudom, azt kéne, hogy megmondom a frankót, hogy évekig Te voltál a tökéletes pasi, de nem is voltál az, csak én gondoltam, most pedig egyszerűen hidegen hagysz és igazán semmilyen közös témánk nincs. De ez sem helyt álló, hisz én izzadtam vért, hogy ilyen intenzív kapcsolatban legyünk, ő meg csak jött velem. Na mindegy. Most mondtam neki, hogy az a baj, hogy Ő nem olyan, amilyennek gondoltam. De ezt az örömet egy pasinak sem adom meg, hogy azt mondom, hogy tökéletes lett volna, még az egojukat növelném:D És ezt többet nem követem el :P És tisztára hülyének érzem magam, mert nem is vele van bajom, hanem magammal, hogy ennyi hülyeséget összehordok itt :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat