Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2011-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2011-09-28

Minden rózsaszín, szépen megy minden a maga útján:)
Munka: kúl, sok dolgot bevállalok, meg sokszor nagyon nagyon sok, de érzem magamon, hogy már bizonyos dolgok csípőből mennek, amiken tavaly hetekig szőröztem. Projekt-tervezésben verhetetlen lettem :D De azért vannak nehézségek is, mint mindenhol meg mindenkinél, van hova fejlődni...Azt a rutint akarom,ami Ivettnek meg Andinak van, azt a 20 éves rutint, de ez nem jön magától meg sajnos. Nem akartak továbbképzésre küldeni, ezen berágtam, így fű alatt leszerveztem magamnak párat és végül most négyre is megyek az évben:D Így kell ezt csinálni, szépen járom ki magamnak a dolgokat, hogy az legyen, amit én akarok.
Tanulás: Már akarnám a papírokat a kezembe...De most elbizonytalanodtam, hogy mit tanuljak drámapedagógiát vagy drámajáték vezetést. Majd megkérdem a volt dráma tanáromat,melyiket javasolja:) Én azt szeretném megtanulni, hogy a csoportban hogyan tudom ezt hatékonyan felhasználni, ötleteket is szeretnék. Aztán a távoli cél (végcél talán) az óvoda vezetés:)
Itthon: minden remek, tök egyedül vagyok mindig, de én élvezem:) Eljárok edzegetni meg ide-oda. Anyu, mint a fantom...:)
Edzés: Megy szépen, vagyis nagyon igyekszem. Járok a táncra, azt nagyon szeretem, ilyen csajos, önbizalom növelő. Ma egy pasi is jött táncra:) Az vicces volt,de nagyon kitartó volt.
Fiúk: a kedvenc és elmaradhatatlan:) Nos fiúk az a helyzet, hogy szarok rá mit gondoltok rólam:) Ha nem tetszem, nem nézel rám és ennyi. Eddig meg szorongtam mindenen, hogy azt nézik rajtam, hogy csúnya vagyok vagy kócos vagy fogkrémes. Mindig szorongtam a rohadt kis Szőke miatt. De készül a bosszútervem, ez töretlen törekvés. Ronda és nem illendő, de elégtétel, és én nem szent vagyok. És itt van Ő...Most az a pont volt, hogy nem is érdekel ez a szál sem, ha nem ír nekem vissza 3 hete a levelemre. Erre amikor már pont venném be a leszarom tablettát, akkor jön a kis levélke...Azt hittem ez ilyen Szőke-gén, ő bukkant fel mindig akkor, amikor már majdnem túl voltam rajta, de azért még érdekelt. De ez ilyen pasi-gén...-.-
Szóval ez van mostanában:) Változtam, tudom. Nagy az arcom,tudom:) De inkább így, mint az elmúlt 6 év:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat