Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Keszekusza viszonyok...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Keszekusza viszonyok...

No első körben...5re védtem a szakdogám, megmaradt a jegyem, bár kuriózumnak számítok ezzel a jeggyel. Eredendően akik 5re értékelt dolgozatot védtek, 3assal jöttek ki:S De pszt...Ez megint olyan, amit nem mondunk el:D Még jobban utálnának az osztálytársaim. Már scak egy megmérettetés...és vége:)
Más dolgok...Hívtam ma Manyit:D:D:D Totál meg volt lepve:P Pedig csak szurkoltam és kicsit ördögösen bíztattam a kis kirándulásra, de mint tudjuk a szexkirándulás az én fajtám:P Most vagyunk ifik, most kell élni. Edi más tészta, szerelmetes:) De hát ha más irént ott az a hülye kiolthatatlan vonzalom szarhelyzet van. Most vagy attól szorongsz, h szeretnéd, de visszafogod vagy attól, h történt vmi. Akkor már inkább a 2.:P
Írtam Gergőnek egy hete levelet. Kicsit más stílus volt, mint eddig. Tudom mit mondtatok, főleg a Heni szavai csengnek a fülembe: "sztem nem akar eljönni,nem érdekeljük" De érdekeljük,olyan nincs, h nem:) Azért írtam neki,h jöjjön a diplomaosztós bulimra. És ha zavarja,h hívom többször, nem akar levelezni ilyenformán velem, akkor ne válaszoljon és ne haragudjona zavarásért, többet nem fordul elő. És nem is írt...1 nap...2nap...1hét...és ma válaszolt:) Gratulált a diplomámhoz. Meg írt, hogy sok a munkája, de megbeszélés kérdése:) Nagyon aranyos volt.
Ma Manyi azt mondta ezen a bulin csak a Szösszel lógnék, ez nem igaz. Mi barátok vagyunk csak, vagyis azok se nagyon, vagy mit tudom én már...Aznap fogok vele utoljára talizni,biztosan figyelünk majd egymásra. De semmi több, így jó, így normális. Úgy kell rágondolni és kezelni, mintha nem tartozna hozzám. Különben nagyon fájna, hogy elmegy. Ésszel kell szabályozni. Amúgy ismerem, biztos lesz nagy elválós jelenet, de tartom majd magam. Előtte nem sírok. Menjen csak a kis Erasmusával.
Ma amúgy kiborított:) Az öleléstéma. Erre annyira rákapott:O Mindig megölel,ha talizunk,régen nem csinálta. ÉS azzal magyarázta, h tudja, hogy én biztos szeretném:D Mint az óvodába, komolyan...Azt nem mondja, hogy ő igényli. Akkor kezdte, amikor Gyúval megvártuk Keletinél, 5 percre taliztunk csak. És ott így elkezd ölelgetni:D Pedig én csak két puszit akartam adni. Nem zavar persze,csak meglepő. Holnap őszintenapot tartunk,de lehet nem is talizunk, a hülye SP-k /csibék/ fontosabbak neki....:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat