Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Bulik és desszertek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Bulik és desszertek

Fontos dolgokat nem tettem itt közzé a napokban, sok dolog volt. Múlt szombaton voltam Juli buliján, ami hát...szavak sincsenek rá. 9re lettem a helyre hívva, ahol senki se volt még, ezért felhívtam Julit, átmentem hozzá indulásig. Ott volt Yemi is, aki úgy gondolta, hogy jó ötlet kisminkelni engem. Ez tényleg jó ötlet volt, szépen is sikerült, csak nekem sok volt. Nem én voltam, reggel én nem így nézek ki, ha felkelek az ágyból. Tudom, tudom, ez egy buli és stb...De úgy éreztem magam, mint egy transz-szexuális karneváli majom. A helyen ott volt: Eszti és kelléke, Adri és kelléke, Márta (amiről nem szeretnék beszélni...) és Yemi meg Juli meg Esztiék egy haverja: Dani. Eszter mintegy bírónő jelleggel kikérdezett A-tól Z-ig, és még azt is bevallottam, ami nem is volt :D Eszter pasija...cikkencs. Adri barátja nagyon kedves és aranyos, Dani is nagyon jófej volt. Márta...egy enyhén indiszkrét leszbikus jellegű tolakodást éreztem benne, amint azt kérte, hogy jajj...le se merem írni:S Emlékezni sem akarok. Aztán lőttem a szerintem poénos beszólásokat, de legalább én röhögtem:D
Heni bulija jól sikerült. Tutin éreztem magam, csak a zene lehetett volna egy picit jobb. Edinán lehidaltam, hogy milyen jól bírta a piákat :D És még ajándék piát is kapott ;) Heni lehetett volna egy kicsit jobb passzban is szegény. De én nagyon jól elvoltam :)
Csütörtökön anyu elesett és össze kellett varrni a száját. Megijedtem azért, de szerencsére nagyobb sérülés nem érte őt. Csak most a szívószál lett a legjobb barátja :/
A fiúk, a fiúk, a fiúk. Készülök folyamatosan a visszavágóra. Mr. Inkognítót nagyon kedvelem, de most úgy nem érzem a bumm-ot. Semmit se érzek, ez olyan fura. Mondtam is, hogy most ne beszélgessünk. És hát folyamatosan szövöm a tervet az édes bosszúra a Szőkének, nem is hinné, hogy a pokol kikövezett útján halad. Láttam egy megbotránkoztató képet Tomiról :O Nem tudtam, hogy nevessek-e vagy sírjak, de tényleg. Én sem vagyok szép vagy vékony, de dolgozom az ügyön ;)
Ma voltam táncon meg tornán. Jó volt nagyon a tánc, a takarítók végignézték :D Szerdán már most tényleg Jacko :) Csak Edina még mindig romokban :( Andival meg megbeszéltük, hogy mivel találkoztunk a cafe5-ban tegnap, elmegyünk jövő szombaton együtt edzés után :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat