Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2010-07-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2010-07-05

A Szöszi kis kólababája lettem:)Ma voltunk apukámnál temetőbe, megmutattuk neki a diplomámat:) Meg beszélgettünk persze. Na én nagyon nagyon bújós voltam, ölelés, kézfogás meg minden.De hagyta, szegény:D Jajj, annyira szeretem, és hát mi lesz így. Volt pityergés is. Kicsit könnyeztem. A múltkor négy napra ment el, jó mensi volt meg minden, de én úgy sírtam utána:/ Tök égő....4 nap miatt...Nem 4 hónap vagy 1,5 év miatt.
Annyira jó volt ma együtt, tök jól elvoltunk,ilyen barátis csak,de jó volt nagyon:) Imádtam:)
-x-
Na 4 msnen ablakom volt,így most folytatom:) Ediiiii, szabin vagy? De jó:)Jövőhéten meg mész nyaralni;) Akartalak hívni is amúgy a csütörtök miatt, csak nem mertelek,hátha dolgozol, hétvégén meg Gyuri közbe nem akartalak zavarni:) Manyi neked is írtam ám smst múltkor,de nem jött válasz:(
-x-
Anikóra kiakadt az inga. Nem jön a bulimba, mert nicns pénze,megértem amúgy. Azt nem értem meg,h aztán közli, 2-3 hónap nem találkozás után,h amúgy szombaton romkertbe ittak csomót....Most akkor miért is nem jön a bulimra?:) Talány...
-x-
Edina, nem Béres, hanem Szax. Szegény bakker. Nekem ők voltak Jocóval a tökéletes pár. Nagy szerelem, úgy volt,h idén házasodnak,Edi első pasija is, 6 évet húztak le, úgy, hogy együtt is éltek és szétmentek. Ez az én hitem is megingatja....Elgondolkoztat.
-x-
Na elmondom hogy volt. Megbeszéjük,h edzeni van,de fáradt lesz,így ha nem jön msnre, kértem csörgessen meg egyet,h tudjam jól van és ne várjam. Mondta,hogy akkor ír majd,ha nem jön. Oké,e bben maradtunk. Azóta 2 sms-t írt már, hogy jön,csak itt meg ott tart az úton,és így magától. Csak néztem:) Írtam neki, hogy a pókmajma már álmos picit, úgyhogy siessen haza,ha még akar velem beszélni:) Szeretem, hát ez van. BArátok vagyunk,csak ez az egész nehéz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat