Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

a dani naplója


ShagShag [69886 AL], gazdája a dani
2004. november 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69886
2004. november 27.

nos, először is, most már bátran mondhatom, h túléltem a csütörtököt...... azaz 2004. november 27. ...... a nagy zabálás (á la fellini)

le lett nyomva az akkorra már 10. napját a hűtőben töltő sültcsirke (sajttal, sonkával töltve, bacon szalonnába göngyölve), a hozzá tartozó rizzsel.
persze lehet, h a gyomrom a kínzást csak azért élte túl, mert a hasonló korú finom sajt jót tett neki, amit a saját lekvárunkkal elfogyasztottam boldogan, mosolyogva :)

ezután mentem én az egyetlen édes "kimberly" meglátogatása céljából, h elkészüljünk és irány a balázs, csak hát elfáradtunk és már nem volt erőnk elindulni este.
még egyszer bocsánat, h semmi sem jött össze a héten, de tényleg elég fárasztó volt, alig volt alvás, meg pihenés, meg úgy egyáltalán ;)

kata: a pulcsid már ha nem is fehérváron, de legalább szabadbattyánban van ;) ..... azért mégsem pécs ;) ..... fejlődőképesek ezek a lányok ;)

ma pedig voltunk focizni, ami alatt volt szerencsém próbálgatni dolgokat, amit egy rotterdami srác videóiból lestem ;) ...... merem ajánlani mindenkinek, keressetek rá a neten...... soufiane touzani ...... kedves aranylabda-esélyes ronaldinho elbújhat :P

most pedig irány a telefon, amit magamhoz kéretek (a kezem mint egy kezesbárány, szinte azonnal emeli is az asztalról) ...... és elővarázsolom az utóljára hívottak listáját ..... csak akad ott valaki, akit felhívhatnék és beszélhetnénk megint addig, amíg le nem merül vmelyikőnk akksija ;)

dóri: amint megpillantalak akár a messengeren, akár az ablakból, már zaklatlak is :) .... erre készülj fel ;) .... nagyon rég láttalak, hiányzik a világ ezen jó oldala :D ....... a kedves leányzó, aki szép színeket visz az életbe és akit öröm felvidítani ;)

imádlak téged is :)

imádom az én egyetlen reginámat is :)

imádok aludni :D

de most nem akarok aludni, mert te hiányzol.

regina meg ....... ő MÁRIS HIÁNYZIK :D

ejj, de szép is az ember élete, amikor kettőt is imádhat, mindet másképp :)

helyzetjelentés: nem megy tovább a szardobálás (aki ismeri, folytassa .... ) ...... hosszú idő után ismét boldog vagyok, ami tulajdonképpen oda vezet, h sebezhető leszek, de kit érdekel?! :D

*csak nem*

wehe :D

köszi, h szántál rám nemtom hány percet, mert lövésem sincs, h milyen hosszú ez a bejegyzés, na meg mióta pötyögöm :D

na cső.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat