Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

a dani naplója


ShagShag [69886 AL], gazdája a dani
2005. március 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69886
2005. március 3.

hmmm ... mit mondjak? ez is egy érdekes álom volt. azaz hát az volt az érdekes, hogy régen álmodtam ilyesmi érzéseket. ugye a szokásos módon indul, hogy minden szép és jó, deee már valami akkor is belerondít az összképbe .. sebaj, reménykedünk, hogy majd minde teljesen széép és jó lesz .. mint egy álomban.

először is nemtomki ébresztett, valami csajszi hosszú sötét hajjal .. nemismertem, hát elküldtem, h hagyjon békén .. jtt az idkisés (ahogy szokott) .. majd valami szórakozóhelyen asztalt foglaltam, mert tudtam, h este valami esemény lesz vagy mi .. ésséss szóltak, h nemtudunk majd bejutni sem, nemhogy esetleg lepihenni picit .. megérkezünk a buliba .. ott van egy régirégi barátném, akit kb ... hmm .... 13 éve ismerek és megérkezik nemsokkal utánnam ez a reggeli csaj is .. beleül az ölembe, erre elkezd mindenki megharagudni, pedig amint leült, egyből elkezdtem kérdezni, hogy mégis mit akar, ki ő és menjen már innen, nem vagyok a pasija vagy ilyesmi .. aztánnn elment, én meg megpróbáltam elmondani a többieknek, hogy nem tudom ki ez, deee remélem nem látom többet (pedig nagyon is csinosnak tűnt, deee valahogy nem voltam ráá kiváncsi) .... természetesen mégjobban haragudtak rám, hogy még hazudozni is próbálok.

ezután gondoltam, hogy kicsit kiszellőztetem a fejem, kimegyek onnan, ahol voltunk, átmegyek a klub másik részébe, ahol a táncos dolog folyik (ugyan utállok táncolni) ... ésséss úgy hozta a sors, h kimentem a szabadba .. ott elkezdtek fájni a lábaim, állni alig tudtam, deee mentem .. jött 3 szőke csajszi, akik kérdezték, h a 3 bejárat közül melyik vezet oda, ahol mi vagyunk, megmutattam nekik, bementek, majd kicsit később én is ...... ezután felkeveredtem az emeletre, ahol billiárdozni lehetett, és mivel ott volt 3 ismerős, akik épp játszani akartak, gyorsan szóltak is, h mi lenne ha ..... mondom oké.

amikor épp a játék eleje fele járunk, akkor egyszercsak jön a 3 korábban helyreigazított csaj, meg a mégkorábban említett fekete .. ezek amikor mentek el mellettünk, akkor valamit odaszólam ésssésss mentek továbba, majd egyszercsak visszafordultak és jöttek (ugye pont 4 a 4ben) ... egyik alacsony, a másik magas, egy szőke és a fekete meg olyasmi lehet, mint én .... nahh, elkezdik mondani, hogy miért nem olyat szólunk, hogy alacsony vagy magas vagy valami mást, amivel csesztetni lehet, de nem tehet róla ...... ehh, modnom okééé... hülyék vagytok ..... aztán midnegyik odamegy 1-1 sráchoz és mondanak valamit, fejlesütve utánna elköszönnek, egyik erre, másik arra ..... hozzám is jön egy, valami idiótaaságot kérdez, hogy valami kutyát hogy hívnak ..... úúúú, mondom, nem tudom melyik kutya miféle .. dee, mondok neki valami hülyeséget. erre átölel, blaablaablaa ..... ehh, mondom hagyjál, megválaszoltam a kérdésedet, nem? .... elmenés van onnan is. valami végig fura, olyan folyamatosan rossz érzés volt idáig.

ezután vissza a buliba, épp freestyle-ozik 3 srác. most már mi is 3an vagyunk csak, mert az egyik valahol lemaradt vagy mi ...... mondjuk, hogy okééé, akkor battle :D ...... nemtommi volt, tök jól éreztük magunkat, aztánn egyszercsak valamit az agyról szóltam és ezek hárman nekiálltak késsel bökdösődni ..... mit ne mondjak, most, hogy már egy órája felkeltem, még mindig fáj mindenem. ..... aztánn elmentek onnan, ott hagytak minket .... jöttek a barátaik, akik valamit mondtak arról, hogy nem szabad az egyik eszét leszólni, mert arra érzékeny, azokkal beszélgettünk sokáig, miskolcról jöttek :) ..... volt hálózsák, meg párna, ilyesmi, hogy hazafelé a vonaton tudjanak aludni (kb annyit kell tudni, hogy valahol a nyugati határ fele volt a rendezvény) ...... aztán ők elmentek ..... éssésss az álom legvégére rádöbbentem, hogy igennn, én vagyok a legnagyobb vesztes az életbenn, aki mindent elront, mindent csak rosszul csinál (nemtom hogy sikerült kiderítenem :D ) .... éssésss sírni támadt kedvemmm, deeee, mint ahogy megszokhattuk, nem sikerült.

hát ennyi. nem annyira érdekes, mint a gekkó álmai :D .... deee, elhihetitek, nagyon fájt minden szúrás helye ébredéskor, továbbá végig tudtam, hogy valami nagyon nem jóóó éssésss ez is nagyon összetört egész végig.

na cső.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat