Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

a dani naplója


ShagShag [69886 AL], gazdája a dani
2005. február 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69886
2005. február 15.

nahhh, első óra lekésve. deeehhhh, láttunk már ilyenre példát, nemde? :)

szóval, most, h felkeltem, gyorsan leírom mit álmodtamm, mert tegnap is le akartam, de aztán elfelejtettem, mert hát a konyhába mentem alkotni csak csendben, csak halkan és nem leírtam.

nosss, ami megmaradt .... eléggé érdekes ;) ...... veszprémben voltam az egyetemen ... azaz oda indultam, csakhááátt... érdekes lett ;) .. útközben odafele telefonáltam egyet, hogy ébren vagyok ám .. azzz őőőő.... hát neki ;) és azon törtem a fejem, hogy vajon álmodok-e, de neki nem bizonygattam, hogy ébren vagyok :) ..
mármint értitek, nem? ...... majd csak akad valaki, aki megérti ;)
szóval iyesmirőől bezséltünk, hogy hova tüntem, meg ő is iskolába tart, csak késni fog :) ...... meg hogy áááá.... mennyire nemtudtam mit mondani, mert egyszerűűűűennn nemtudtam... ehhe :D .... ugyeugye .... megnémul a nagydumás ;) .. és kiderül, hogy azért nagydumás, mert amikor nagyon kéne, akkor néma .. és ezt ugyebár ellensúlyozni kell, mert a természet az egyensúlyra törekszik ..
deeehhh, le kellett raknom, mert amikor beléptem az előadóba, akkor olyan csúnyán néztek torz arccal az emberek, hogy önkénytelenül leraktam .. dehhh, ekkor jött valami emberke, ilyen reklámember :) .... és kaptunk tőle kölcsönbe tök jóóóó hosszúujjú pólót, meg 3/4es gatyót ;) .... azaz fiúk közül csak é kaptam, mert főőőleg női fölsői voltak .. nahh, az egyik nőneműűvel elmarháskodtunk, amíg odaértünk a ruciban az előadó ajtajáig ismét .. akkor a prof ránkförmed, meg ordibál .. csaj visszafelesel.. én csak röhögök :) ...... pontpontpont ..... megy az óra, mindenfélével kötekedik, egyszersak elkezd a mellettem levőő ember cimbalmon játszani, a gyakorlatvezetőő valami általam ismeretlen dolgon (nemtudom ki az, de tudtam, h ő vezeti a gyakot) .. szóval olyan, mint a zongora belseje, csak épp az ujjaival ütögeti le azokat a kis fa nyelvecskéket a húrokra ;) .... tőle egyel arrébb valaki trombitán nyomta, de belefeledkezett és picit tovább játszott, mint kellett volna ;) ... és akkor vége .... jött a reklámemberke, hogy megy tovább, kellenek a ruhák (reklámhordozói szerepünknek vége) ..... taár vele is ordibál, h mit képzel, várjon a sorára .... ketten az ismeretlen csajjal elkezdjük levenni, h visszaadjuk, alatta a saját cuccunk van,

... nosss, ezután a reklámember elkezdene közelebbről ismerkedni, a kis perzselőőő homok :) ...... de lefogtam, hogy harcképtelen legyen, ugyan baromi nehezemre esik, mert erős az az ember, annak ellenére, hogy vékonyka :) .... dehhh, sikerül ..... és itt ébredés ..... és rádöbbenéss, h igen, lekéstem az órát, nembeszéltem telefonon sem ... ellenben ki van nyomva az ébresztőő :)

hmmmm..... talán 5 napja először fordul előőő, hogy elaludtam és nempedig órákkal korábban keltem, mint kéne ;) ..... fura ..... valami hiányozhatott előző éjjel ;)

szóóóval .. áááááááááááá!!!!! és pont így ébredtem fel, hogy 8:30 ... már a 2. előadásra nem fogok beérni, aludni nemtudok ismételten ... éssséssss ..... még van 1 óra, hogy elinduljak focira :) ..... talán most kéne kajálnom, de nem fogok, mert se kedvem, se étvágyam :)

hjaaa, és ez az álom assszem javarészt az ébredés-órakinyomás-visszaalvás dolog után, azaz 40 perc :)
és most fáj a fejem, de nagyon :) ...... deeehhhhh, tök jóóó, mert a hasam is fáj, de legalább a térdem nem annyira :) .... ezekbőől az következikk, hogy tanulni, enni nehéz lesz vagy lehetetlen .... de a foci nem :D ... monyjuk azt is végiggondolkodjuk ;)
dehhh.... a legjobb az egészben, hogy nagyon várom, hogy teljenek a napok .... általában unatkozo és álmos vagyok egész nap ..... várom, hogy történjen valami ..... most viszont várom, hogy valami történjen és gyorsan rohannak a napok ... még azok is, amelyeken semmit sem csinálok. .... hihi :)

komoly rádöbbenések voltak ámmm részemrőőől :)
nahh, pisikakifoci :) .... azaz hááát, sztem csak pisi, majd foci :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat