Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

a dani naplója


ShagShag [69886 AL], gazdája a dani
2004. december 14 ... még mindig

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69886
2004. december 14 ... még mindig

na, akkor piros betűkkel ..... a tegnapi napról..... szóval nagyon rossz kedvem volt.
de már nincs, ami főleg az én legkedvencebb kiscsibémnek köszönhető ;) ....... tessék is neki megköszönni, mert megérdemli az emberek köszönetét .... nem emiatt, mert ezért az én köszönetemet érdemli ;) .... és az örök hálám ;)

őőőő az igazi lélekorvoslóm ;) ...... amit már nem tudok elmondani senkinek, senkitől sem várok semmit ...... akkor azt elmondhatom neki, és már pusztán azzal boldoggá tesz, h tudom, a figyelme kicsit rám is irányul ;) ..... ha nem is a legmagabiztsoabb lány, de a legédesebb, legaranyosabb .... és nagyon jó szíve van ;)

továbbá nagy szenvedéseim alatt köszönöm még annak a másik személynek a figyelmét, akin "látni, h megbízható, érezni, h nem bánt"

és köszönet annak, aki "nemtudjamitakar és nem érzem felőle a bizalmat" .... nélküle sosem döbbetem volna rá a mai napon (meg az elmúlt 1 héten), hogy kik azok, akikre rábízhatom a titkaimat, kik azok, akiknek elmondhatom a bajaimat ;)

** ugye? nézzük mindenben, mindenkiben a jót ;) **

imádlak édes egyetlen 'katalán hrgászparadicsomom' ..... és lassan kezdek rájönni, h téged is, te furcsa, 'horvát falu' .... van rajtatok mit imádni ;)

na és persze még szeretem az én szerelmem, de napról napra el vagyok kalaúzolva tőled a jól megszokott világomba, ahol ugyebár csinálom a "szarunk bele, ha rossz" dolgot ;)

* * * S Z A K A D J O N * M E G * A * V I L Á G * * *



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat