Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

a dani naplója


ShagShag [69886 AL], gazdája a dani
2005. február 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69886
2005. február 1.

nahh, akkor megint írok. hajnali 1:42 van.. és háááát, mit is mondhatnék? ...... valahogy olyankor nem írok, amikor jó. .... ez most sincs másként. sajnos.

na szóval....... ilyen kitörő örömmel még sosem vártam félévkezdést, mint most :(

ugye mindenki utállja az iskolát, mert fúúúj, meg pfff, meg mittudomén ..... nos, én mindig vártam, h kezdődjön, érjen véget a szünet, mert mindig a barátaim közé kerültem vissza, akik akkor végre egyhelyen voltak :) ...... kivéve persze amikor új iskolákba kerültem, de hát ugye hamar megszeretik az embert, onnan meg nem nehéz rosszul éreznünk magunkat.
mostmeg tessék: a barátaim egy része szanaszét, a másik része meg még szanaszéjjelebb ...... és a harmadik rész otthon maradva. .... na mindegy, nem panaszkodunk.

... mégis :D ..... erre az időszakra a maradék motiváció is elszállt, a semmibe veszett, semmi érdeklődés, elkötelezettség, vágy. ..... hagyni kéne a szarba, de hát nem illik ..... magammal meg főleg nem illene kicseszni.

szóval ja.

pedig most van is ott valakim, aki szeret, akit szeretek. én vagyok a hülye, már semmi sem tesz boldoggá. .... vagy legalábbis sokszor nem.
ez megintcsak nem az ő hibája, ha véletlen elolvasná ezt, ismét az enyém. hülye vagyok, ez van.

na meg ....... beleolvastam a csillagjegyek leírásai között egyerészt a rák leírásába, másrészt a szűzébe ..... nagyon rátok illett ;) ..... és mit ne mondjak ..... ti is hiányoztok. nagyon.

kedves "szűz" .... ha ezt véletlenül elolvasnád, akkor szólok, h ne lepődj meg, ha esetleges februári találkozásunkkor a nyakadba ugranék, mint valami kisgyerek :D .... legfeljebb összeesel, én meg kilapítalak a majdnem 70 kilómmal ;) ....... kedves "rák" .... asszem 270 és 280 nap között jár a teve ..... tehát nincs messze a 365 ;)
csak győzzem kivárni azt az évet :D ..... ami izgalmas a várakozás miatt :D ..... vajon mit fogsz szólni a "régiújismerőshöz"?? ..... ugyanakkor rossz is, mert időnként nagyon megölelgetnélek :D .... főleg, amikor hülyeségeket beszélsz :P .... meg nekiállsz mégnagyobbhülyeségeket mondani ;)

édes szerelmem..... téged meg legszivesebben most csókolgatnálak végig ;) ...... dehátnemvagyitt. így ez is elmarad.

és még valami, ami gyanús: most még ihhletem sincs, egy jó ideje..... semmi írás nem jön, nem megy. pedig régebben ha magamalatt voltam, akkor legalább elvileg jókiszsövegeket kreáltam, esetleg zenével, de most???? pffff lószar, ennyi.

mindig rá kell jönnöm, h dani nem más, mint egy halom trágya, aki már nem is beszél és nem is alszik. ..... már semmit sem csinál, csak várja, h végre végetérjen a dolog. ....... ahogy haladunk, nem kell sokáig türelmetlenkedni :D ...... naplóbejegyzés: a szemem is rossz már.

kedves olvasó: kezdjél el gondolkodni azon, h vajon mi lehet az a része a szervezetemnek, testemnek, lelkemnek, ami még egészséges, nincs tönkremenve.

aki olyat mond, ami igaznak bizonyul, az azt kérhet, amit csak akar ..... majd meglátjuk, h tudjuk-e teljesíteni ;)

..... ha nem, akkor kap egy tábla tibicsokit :P

na cső.

és na paff.

ui.: ki tudja kitől idézem az utolsó szavait?
...ölj meg már, a kurva anyádat, hadd legyen vége!

a válasszal jelentkezni szintén nálam lehet.

amíg nem írok legközelebb, adidg is tessék kitartóan gyűlölni a fehérördögöt :P az elnyomást, a tudatlanságot :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat