Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mun naplója


mun [9291 AL], gazdája mun
2005. március 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9291
2005. március 19.

hát a mai nap aztán igen érdekes volt... délelött kaptam egy levelet a polgármesteri hivatalból miszerint február 12.én 23óra valahány perckor elkövettem a közterületen való alkohol fogyasztás igen súlyos védkét. végülis majdnem így történt beismerem csak annyi külömbséggel hogy fogyasztás nem volt csupán közterület meg alkohol :) az ember már nem léphet ki az utcára piával a kezében a kocsmából? mivanmáritt... mellesleg érdekessége a dolognak hogy a kedves rendőr úr aki felvette az adataim azt mondta nem lesz ebből semmi csak adatok kellenek aztán jólvan... ejnyebejnye... meg mondtam neki hogy nem is értek egyet azzal hogy alkoholt fogyasztottam mert nem. és ő sem látott ilyet. erre az van a feljelentésben hogy én elismertem a dolgot és közölték velem az eljárás további lépéseit... hát nemtom ez nemtörtént meg vagy csak amnéziás vagyok :D szóval most vagy fizetek 10ezer pénzt vagy dolgozok 2 nap közmunkát vagy csücsülök 10 napot. na melyik legyen vajon? nehéz a választás :)

ja télleg valaki ha olvassa ezt és tud választadni akkor írja már meg nekem mégpedig a következőre:
utcán lehet nem alkoholosat fogyasztani oks.. kocsmában lehet alkoholosat fogyasztani ezis oké.. ha ezt a kettőt összerakom az mitől lesz rossz? tehát megiszok a kocsmában 5 sört és kimegyek az utcára és ott nem iszok ugyanolyan állapotban leszek mintha azt ott fogyasztanám el nem? :D csak az egyiket büntetik. miért? :D mi ebben a pláne? az a plusz amitől így megvágnak 10ezer buznyákkal? na mind1..

ja és mitha ez nem lett volna elég egy napra délután kiderült hogy egy régen nagyonjó barátomat (azért régen volt mert amikor nagyon átbaszott egyszer... hát azóta nincsenek igazából barátaim inkább csak haverok :) ) szóval tegnap megverték 5en és kirabolták. az orra szilánkosra tört és 3 helyen eltört az álkapcsa. mert biztos azt gondolták így most jobb neki. elég csúnyán... azt hallottam lehet maradandó. széjjel van esve az arca a gyereknek. ma műtötték... majd valszeg bemegyek kórházba csak nemtom mikor. hát azért.... nemtom mivan a világgal. és akkor legyen jó kedvem. eh végülis a bajom igazából hogy ezek egyike sem tudott kizökkenteni a mindig derűs kedvemből és ez bánt. szal tökjól érzem magam :) de miért? ezek nem olyan dolgok amit az embernek lazán kell vennie és aztán röhög egyet és megy tovább minden én mégis úgy érzem nincs jelentősége. megráztam magam és végülis boldog vagyok. aztér rémisztő :D áh lehet hogy csak nem vagyok normális :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat