Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mun naplója


mun [9291 AL], gazdája mun
szúróvágó meg zúzós lődözős :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9291
szúróvágó meg zúzós lődözős :D

ööööö rájöttem mégsenem rakom be a naplóba azt a logot tovább... mert minek? :D úgyse olyan jó. meg kéne még vagy 5 napi bejegyzés hogy mind bentlegyen. hát az tök hülyeség nem foglalom ilyennel az értékes helyet :)

inkább lefényképeztem ide a fegyvereimet ide bele :) lehet nemnagyon láccik a képen dehát ezvan... tessék feljebbnyomni a fényerőt a monitoro azért van :)

szal a puska az egy eredeti Slavia 620-as ... made in czechoslovakia ... bizonyám :) jó öreg légpuska... kicsit megvan bütykölve van benne egy erősebb rugó meg ilyenek szal jól visz mint állat :D na azért még a határokon bellül van az ereje szal nem engedélyköteles.

a kard egy kínai egyenes pengéjű ninjakard.... hát valójában nemtom milyen kard valójában mert díszkard de én ninjakardnak hívom mert ahhoz hasonlítt a markolat meg a "keresztvas" vagymi is. és tök szép. meg éles is ... nemigazán való gyakorlatlan kézbe mert ön és közveszélyes lehet ám úgy ám.. (vagyis párszor már megvágtam magam vele :DD ) a tokja fából van.. elég gyenge.. ha fejbevernék vele valakit megse érezné az illető de a tok szétesne :) ezvan. a penge jól bírja azért. már hasogattam vele pár dolgot.. hát ahhoz képest hogy díszkardnak van minősítve elég masszív :) ja egyébkénta teljess hossza 90cm, a penge hossz meg 80cm... öööö asszem az már fegyvernek minősül nem? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat