Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mun naplója


mun [9291 AL], gazdája mun
muhhaha

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9291
muhhaha

nemtom miért de ideteszek pár pillanatomat amiket így rögzytettem a webcammal persze tök véletlenül :D nemis tudom miért... talán így könyebben azonosítt a rendőrség ha esetleg elkezdenek majd valamiért keresni :)

a balfelső: nemtom milyen arc... olyan ööö.. buta :D ja a pólón ez áll vala ha esetleg valaki nemtudja kifilózni: NESZÓJJÁBE! ... ööö szeretem ezt a pólót csak nemtom miért akarnak szemmel agyonütni az emberek ha ebbe vagyok :) biztos a beszóllást helyettesítti a szemmelverés :)

jobbfelső: hát igen ez egy nagyon érdekes és fontos pillanat... bár naponta többször is lejátszódik szinte ugyanúgy.. kitekintek az ablakomon miközben megy a zene :D (a zene nem látható a képen, fölösleges keresgélni)

balalsó: asszem itt az őseimet utánozandóan lehajtottam a hajamt előre :) ja meg a fejkendőm is megtámadott és nyakonharapott

jobbalsó: itt a kendő még mindig nem ereszt el de kiagyaltam egy tervet hirtelen hogy lehúzok egy korsó teát amivel is majd jól megrémísztem, ekkor váratlanul a napszemüvegem a fejemen landol és ő is harap. még szerencse hogy pont a kamerába néztem mert különben hajajj... el lehet képzelni.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat